Komentara: 0
Pregleda: 2584

Najbolja golgeterka Evrope produžila saradnju sa Spartakom

08.07.2015. u 18:07h
Izvor: Subotica.com
ŽFK "Spartak" je počeo sa pripremama na Kopaoniku, gde će boraviti do 19. jula kada je planiran povratak u Suboticu. Pred početak novog učešća u kavalifikacijama za Ligu šampiona produženje saradnje sa subotičkim klubom parafirala je između ostalih i Milena Nikolić, zlatna kopačka Evrope.
Najbolja golgeterka Evrope produžila saradnju sa Spartakom

Standardna igračica ŽFK "Spartak" sa šampionom Srbije u ženskom fudbalu produžila je ugovor na još godinu dana. Zlatna kopačka Evrope za sezone 2013/14, jedna od najboljih napadača i strelaca na prostorima Balkana, Milena Nikolić, i pored brojnih ponuda iz Evrope produžila je saradnju sa ŽFK "Spartak".

- „Srećna sam što sam produžila ugovor sa Spartakom, ovo je klub koji ja smatram kao moj drugi dom i zaista sam zadovoljna u Subotici. U svim segmentima mi je Spartak pružio mogućnost napredovanja i želja mi je da i u narednih godinu dana ponosno nosim dres šampiona Srbije “ - izjavila je Milena Nikolić.

Zadovoljstvo povodom produženja saradnje izrazio je i Bojan Arsić, sportski direktor subotičkog šampiona iz Subotice.

- Milena je naša važna igračica, mnogo je učinila za klub i shodno tome klub je zauzeo čvrst stav da je zadrži još godinu dana. Milena je na meti velikih Evropskih klubova, ali, vodili smo duge razgovore i doneli zajedničku odluku da i narednih godinu dana nosi dres Spartaka. Nastavak saradnje sa Nikolićevom je dokaz da klub ima jasnu viziju i cilj za budućnost. U delu procesa podmlađivanja tima, želimo da zadržimo igračice sa iskustvom i da sklop mladosti i iskustva da rezultate u narednim takmičarskim izazovima”. - izjavio je Bojan Arsić.

Pored Milene Nikolić, jedna od najtalentovanijih golmanki Srbije i standardna reprezentativka Srbije do 17 godina, Sara Cetinja iz Novog Sada, stavila je paraf na stipendijski ugovor sa šampionom Srbije u ženskom fudbalu ŽFK Spartak, kao i devetnaestogodišnja Ivana Ćorluka iz Smedereva koja je pristupila Spartaku. Očekuju se nova pojačanja u narednom periodu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2584
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.