Komentara: 1
Pregleda: 1795

Najavljen Balkanski šampionat u vožnji zaprega

26.01.2015. u 14:31h
Izvor: subotica.rs
Povodom Balkanskog šampionata u vožnji zaprega, koji bi od 18. do 21. juna 2015. godine trebalo da se održi na ergeli Kelebija, u subotu je u hotelu „Vila Majur“ na Kelebiji održana Balkanska konferencija na kojoj su učestvovali predstavnici Bugarske, Turske, Grčke, Rumunije, Hrvatske, BiH, Makedonije, Slovenije i naše zemlje. Cilj konferencije bio je promocija Srbije, srpskog konjičkog sporta i predstojećeg Balkanskog šampionata u vožnji zaprega.
Najavljen Balkanski šampionat u vožnji zaprega

Član Gradskog veće zadužen za sport, omladinu i turizam, Vjekoslav Ostrogonac je, tim povodom, izrazio zadovoljstvo što se jedna ovakva konferencija održava u našem gradu i dodao da je današnji skup uvertira za Balkanski šampionat u vožnji zaprega koji bi trebalo da se održi na Kelebiji, od 18. do 21. juna ove godine.

- Učinićemo sve da se ovo značajno takmičenje održi u našem gradu koji se već pozicionirao kao sportski centar gde se organizuju značajna međunarodna i domaća takmičenja. - U narednom periodu ćemo, izvesno je, više pažnje posvetiti konjičkom sportu. Trebalo bi napomenuti da je manifestacija poput Balkanskog šampionata u vožnji zaprega na ovim prostorima poslednji put održana 1962. godine - istakao je Vjekoslav Ostrogonac.

Konferenciji su prisustvovali Armagan Ozgorkej, potpredsednik Evropske federacije za konjički sport za olimpijske i FEI discipline i Dejan Dragojević, predsednik Saveza za konjički sport Srbije za olimpijske i FEI discipline.

Izvor: subotica.rs
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1795
Povezane teme

vila majur

vjekoslav ostrogonac

vožnja zaprega

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.