Komentara: 4
Pregleda: 3041

Najava sportskih dešavanja za vikend

30.10.2015. u 11:35h
Izvor: RTV City
Veliki broj subotičkih klubova ovog vikenda gostuje svojim protivnicima, a među onima koji će nastupiti pred subotičkom publikom nalaze se rukometaši, stonoteniseri, rvači i odbojkašice. Sportski program počinje večeras od 19 časova kada rukometaši Spartaka budu dočekali velikog šampiona - mađarski Vesprem.
Najava sportskih dešavanja za vikend

PETAK

Košarkaši Spartaka večeras gostuju OKK Beogradu (17 časova)

Za vikend igraju se mečevi 6. kola Košarkaške lige Srbije u okviru kojeg izabranici Predraga Borilovića gostuju u Beogradu ekipi OKK Beograd.

Beograđani su u sredini tabele sa skorom 2/3 dok su Subotičani u donjem delu tabele sa 1/3 i utakmicom manje. OKK Beograd je jedna od lošijih ekipa što se šuta tiče a u dosadašnjem toku prvenstva šutirali su 43,9% iz igre naspram 45,1% Spartakovih, a predvodi ih Andrija Bojić sa prosečno 20,4 ubačenih poena što ga čini trećim strelcem lige.

Sa druge strane Subotičani su ostali bez prve napadačke opcije Stanojevića, a u timu će biti i oporavljeni Jančikin i Prlja, pa u kompletnom sastavu napadaju drugu ovosezonsku pobedu.

Meč OKK Beograd – Spartak igra se danas od 17h.

Rukometaši večeras dočekuju Vesprem (19 časova)

U 8. kolu regionalne SEHA Gazprom  lige, rukometaši Spartak Vojputa pred svojim navijačima dočekuju vicešampiona Evrope i aktuelnog prvaka SEHA lige, mađarsku ekipu Vesprema.

Iskusna  „dream team“ ekipa evropskog rukometa apsolutni je favorit u predstojećem duelu, a Subotičani će imati prilike da vide na delu rukometne asove poput Momira Ilića, Lasla Nađa, Đerđa Ivančika, Renata Sulića, Mirka Alilovića, Andreasa Nilsona i drugih.

Spartak Vojput u susret ulazi rasterećen sa kompletnim igračkim kadrom i pokušaće da maksimalno eksploatiše  umor gostiju koji su predhodne nedelje  gostovali u Parizu, u sredu u Banja Luci a u Suboticu dolaze nakon večerašnjeg  susreta sa Vojvodinom.

Susret Spartak Vojput – Vesprem igra se večeras u Hali sportova sa početkom u 19h.

SUBOTA

Fudbaleri Bačke gostuju u Beočinu (subota, 13,30 časova)

Fudbaleri Bačke 1901 gostuju u 12. kolu Srpske lige grupa Vojvodina u Beočinu gde ih dočekuje ekipa Cementa. Subotički crveno beli nalaze su u odličnoj formi, i ne znaju za poraz u poslednja 4 kola, a u međuvremenu ubedljivom pobedom nad Suboticom plasirali su se u polufinale Kupa Subotice.

Izabranike Slobodana Kustudića očekuje težak zadatak jer su Beočinci na domaćem terenu osvojili 13 od ukupno 15 poena, što ih čini jednim od najboljih domaćina ove sezone. Na tabeli Bačka se nalazi u samom vrhu sa 19 osvojenih bodova do sada, dok su Beočinci trenutno 9. sa 15 osvojenih bodova.

Utakmica se igra u subotu  od 13:30.

Rvači Spartaka u subotu u Zrenjaninu, u nedelju u subotičkoj Hali sportova

Rvači Spartaka predstojećeg vikenda rvaju svoje mečeve 6. i 7. kola Rvačke Superlige Srbije u subotu i nedelju. Zgusnut raspored rvača pripisan je početku predolimpijskog ciklusa priprema, zbog kojeg se prvi deo rvačkog prvenstva završava u novembru mesecu.

U subotu izabranici Srete Damnjanovića rvaće svoj meč 6. kola u Zrenjaninu u derbiju kola u kom se sastaju aktuelni lider i drugoplasirana ekipa na tabeli. Već u nedelju od 12h u Subotičkoj hali sportova Spartak dočekuje ekipu Mladosti iz Valjeva koja u dosadašnjem toku prvenstva ne zna za pobedu i nalazi se na poslednjem mestu na tabeli.

Stonoteniseri Spartaka dočekuju zrenjaninski Stenes (subota, 18 časova)

U 5. kolu Stonoteniske super lige Srbije, stonoteniseri Spartaka dočekuju ekipu Stenesa iz Zrenjanina. Spartak je u dosadašnjih odigranih 4 kola zabeležio 3 pobede i poraz i nalazi se u vrhu prvenstvene lestvice dok su Zrenjaninci u donjem delu tabele sa svega jednom pobedom za sada.

Susret se igra u subotu u stonoteniskom centru hale sportova sa početkom u 18h.

NEDELJA

Fudbalerke gostuju u Požarevcu (nedelja, 13.30 časova)

Nakon pauze zbog reprezentativnih obaveza, predstojećeg vikenda nastavlja se prvenstvo Srbije za žene. U 9. kolu fudbalerke Spartaka gostuju u Požarevcu istoimenoj ekipi koja je jedina do sada uspela da zatrese mrežu Milice Kostić. Spartak je neprikosnoven u dosadašnjem toku prvenstva sa maksimalnim brojem bodova i gol razlikom 37:1, koja će se sasvim sigurno povećati nakon susreta u Požarevcu. Utakmica je na programu u nedelju od 13:30.

Fudbaleri Spartaka gostuju u Surdulici (nedelja, 14 časova)

U 16. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Spartaka gostuju Radniku iz Surdulice. U prvom kolu ove sezone ova dva tima odigrali su nerešeno bez golova na Gradskom stadionu u Subotici.

Spartak je u prvenstvu u seriji loših rezultata, zbog kojih je ceh platio Stevan Mojsilović, a njegov naslednik Andrej Čerišev preuzeće ekipu tek nakon susreta u Surdulici. Do tada meč sa Radnikom vodiće dvojac Darko Sekulović, Aleksandar Kopunović koji su u sredu sa klupe predvodili Spartak u trijumfu nad Zemunom u Kupu Srbije.

Radnik iz Surdulice je u poslednjih 5 kola zabeležio 4 remija i pobedu sa kojom se pomakao sa samog dna tabele i nema sumnje da su favoriti protiv Spartaka koji je trenutno poslednjoplasirani tim prvenstva za 7 bodova i serijom od pet uzastopnih poraza.

Utakmica Radnik – Spartak igra se u nedelju od 14h.

Odbojkašice Spartaka dočekuju Železničar (nedelja, 18 časova)

Odbojkašice NIS Spartaka nakon trijumfa u kupu Evropske odbojkaške federacije nad ekipom TVT Almelo, u nedelju u Hali sportova dočekuju Železničar iz Lajkovca. Dve ekipe odigrale su jedan meč u predsezoni na memorijalnom turniru „Josip Josa Marković“ i tada su Subotičanke slavile sa 3:1.

U nedelju izabranice Slobodana Galeševa izaziće na parket Hale sportova sa ciljem da ponove dobru igru iz tog meča ali i iz predhodnih utakmica i da na kraju ubeleže treću prvenstvenu pobedu.

Meč NIS Spartak – Železničar igra se u nedelju od 18h.

Košakašice Spartaka gostuju šampionu - ekipi Radvoja Koraća (nedelja, 18,30 časova)

Nakon fantastične košarkaške predstave u duelu sa Crvenom zvezdom i trijumfom 78:65, košarkašice Spartaka za vikend  očekuje najteži zadatak u Prvoj ženskoj ligi Srbije.

U nedelju izabranice Blagoja Ivića gostuju u Beogradu kod aktuelnog prvaka ekipe Radivoja Koraća u utakmici 4. kola. Beograđanke su sve svoje mečeve do sada lako rešavale, i trenutno su usamljene na vrhu tabele sa maksimalnom skorom sa impresivnom koš razlikom +125.

Subotičanke su u gornjem delu  tabele sa skorom 2/1 i u meč ulaze rasterećene i maksimalno motivisane, sa željom da prikažu igru kao protiv Crvene zvezde kada su funkcionisali i odbrana i napad. Meč se igra u nedelju od 18.30.

Odbojkaši Spartaka gostuju u Pančevu (nedelja, 19 časova)

U 3. kolu prve lige Srbije za odbojkaše Spartak gostuje u Starčevu pored Pančeva ekipi Borca. Ove dve ekipe sastale su se u finalu Kupa Vojvodine pre nešto više od mesec dana i tada su plavi golubovi trijumfovali sa 3:2. I u ovom meču uloge su iste, samo je ulog prvenstvena pobeda. Nema sumnje da su domaći odbojkaši favoriti u ovom duelu, pre svega zbog domaćeg terena i publike, ali izabranici Igora Žakića znaju kako treba igrati sa Borcem, i pokušaće da ponove utakmicu iz finala Kupa Vojvodine i da se u Suboticu vrate sa drugom ovosezonskom pobedom. Susret je na programu u nedelju od 19h

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3041
Povezane teme

hala sportova

hala sportova subotica

sport subotica

fudbalski klub spartak

fudbal

ženski fudbalski klub spartak

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

odbojkaški klub spartak

rukomet

stoni tenis

košarkaški klub spartak

košarka

fudbalski klub bačka 1901

ženski košarkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

rukometni klub spartak vojput

najava sportskog vikenda

košarkaška prva liga srbije

seha liga

regionalna rukometna liga

sportska dešavanja za vikend

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.