Komentara: 0
Pregleda: 3649

Najava sportskih dešavanja za vikend

03.10.2015. u 09:13h
Izvor: Subotica.com
Predstojećeg vikenda subotičku sportsku publiku očekuje pregršt dešavanja u kojima lokalni klubovi biju bitke za nove bodove, ali i trofeje. Na subotičke terene u naredna dva dana istrčaće fudbaleri, fudbalerke, košarkaši, odbojkašice i stonoteniseri.
Najava sportskih dešavanja za vikend

Za vikend se igra odbojkaški turnir "Josip Josa Marković"

Tokom vikenda u Hali sportova održaće se četvrti po redu turnir za odbojkašice u znak sećanja na Josipa Josu Markovića, poznatog i cenjenog odbojkaškog radnika iz Subotice. Na turniru će učestvovati četiri ekipe. ŽOK "Spartak" brani titulu osvajača turnira.

Ulaz na sve utakmice je besplatan.

Subota, 3. oktobar

  • 10,30 ŽOK "NIS Spartak" - OK "Jedinstvo"
  • 12,30 OK "Crvena zvezda" - OK "Železničar"
  • 18,00 OK "Jedinstvo" - OK "Crvena zvezda"
  • 20,00 ŽOK "NIS Spartak" - OK "Železničar"

Nedelja, 4. oktobar

  • 11.00 OK "Železničar" - OK "Jedinstvo"
  • 13.00 ŽOK "NIS Spartak" - OK "Crvena zvezda"

Stonoteniseri Spartaka gostuju u Novom Sadu (subota, 11h)

Ovog vikenda igra se 2. kolo Superlige Srbije u kojem Stonoteniski klub "Spartak" gostuje u novom Sadu ekipi STK "Panonija". U utakmici 1. kola nove takmičarske sezone Spartak je na svom terenu neočekivano savladao prošlogodišnjeg šampiona – ekipu Crvene zvezde (4:0).

Naš turnir već 3. godine za redom posetiće i Srbiju. Mesto održavanja će ovoga puta biti Hajdukovo, najsevernije mesto naših komšija sa juga.

"Fair Play Football Roadshow" u Hajdukovu (subota, 13-17h)

U subotu u Hajdukovu, na terenu FK "Vinogradar" danas se održava 3. turnir "Fair Play Football Roadshow" na kojem učestvuju ekipe iz Hajdukova, Palića, Horgoša, Subotice, Beograda i Budimpešte. Mečevi će se igrati po specifičnim pravilima Fair Play-a, bez sudije i pištaljke, sa učešćem medijatora koji će širiti duh ferpleja. U negovanju dobrih komšijskihh odnosa veliku ulogu će igrati predstavnice lepšeg pola. Pored jedne lokalne ženske ekipe, na teren će izaći fudbalerke Sportskog društva "Oltalom".

Mečevi će se igrati od 13 do 17 časova, a ulaz je besplatan.

Fudbaleri Spartaka dočekuju Crvenu zvezdu (subota, 15h)

Praznik fudbala u najavi. U naš grad danas dolazi Crvena zvezda i biće to prilika da plavo-beli još jednom pokušaju da pomrse račune starom rivalu. Na ovom meču Spartak će igrati bez Mezeija i Božovića, dok će svi ostali konkurisati za prvi tim. Po rečima Stevana Mojsilovića, šefa struke plavo-belih, igrači su odlično pripremljenih i sa nestrpljenjem očekuju predstojeći meč. Karte se danas prodaju na stadionu od 12 časova, kada se i otvaraju kapije. Više detalja u povezanoj vesti.

Fudbaleri Bačke 1901 gostuju u Zrenjaninu (subota, 15,30h)

Vikend pred nama donosi nam i osmo kolo Srpske lige grupa Vojvodina, u okviru kojeg fudbaleri Bačke 1901. gostuju u Zrenjaninu ekipi Banata. Nakon remija bez golova u prošlom kolu pred domaćim navijačima sa ekipom Radnički iz Šida, izabranici Slobodana Kustudića priželjkuju novu pobedu, ali put do nje vodi preko travnatog terena, na kojem moraju da dokažu ulogu favorita. Banat iz Zrenjanina je loše započeo sezonu, trenutno zauzima predposlednje mesto sa svega dva osvojena boda, a u  poslednja tri kola su poraženi.  Utakmica u Zrenjaninu  je na programu u subotu od 15h i 30 minuta.

Igraju se utakmice 6. kola Gradske fudbalske lige

Ovog vikenda nastavlja se prevenstvo i u GFL Subotica, a u 6. kolu sastaju se Đurđin - Bratstvo, Lokomotiva - Dušan Silni, Palić - Elektrovojvodina, Bikovo - Solid, Žednik - Čantavir i Hajduk - Udarnik Višnjevac. Svi mečevi igraju se u nedelju od 15,30 časova.

Fudbaleri Subotice dočekuju OFK "Vrbas" (nedelja, 10h)

U okviru 8. kola Opštinske lige, zona Bačka, fudbaleri Subotice u nedelju od 10 časova dočekuju ekipu OFK "Vrbas". U dosadašnjem delu prvenstva FK "Subotica" je ostvarila 5 pobeda uz 2 poraza i trenutno zauzimaju treću poziciju.

Fudbalerke Spartaka dočekuju Crvenu zvezdu (nedelja, 11h)

Fudbalerke Spartaka igraju očekivano dominantno u domaćem šampionatu, a već u sredu očekuje ih novo iskušenje na međunarodnoj sceni, međutim do tog meča očekuje ih duel u Superligi protiv LASK Crvene zvezde. Spartak ima učinak 5/5 i pokušaće u nedelju da taj bilans održi u ovoj proporciji i napravi odličnu uvertiru pred duel šesnaestine finala Lige šampiona protiv nemačkog Volfsburga (sreda, 15h)

Košarkaši Spartaka na premijeri nove sezone dočekuju Jagodinu (nedelja, 19h)

Počela je nova sezona u Prvoj košarkaškoj ligi, a svoj prvi meč Spartak će igrati na domaćem terenu u nedelju od 19 časova. Trener ekipe Predrag Borilović zadovoljan je kako je ekipa odradila pripremni deo, a po njegovim rečima nova uprava Kluba uradila je sve kako bi se ekipa što bolje pripremila za nove sportske obaveze. Meč 1. kola igra se u nedelju od 19 časova u Hali sportova u Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3649

Povezane vesti

Povezane teme

hala sportova

subotička hala sportova

fudbalski klub spartak

fudbalski klub crvena zvezda

ženski fudbalski klub spartak

odbojkaški klub spartak

košarkaški klub spartak

gradski stadion

najava sportskog vikenda

fudbalski klub subotica

sportska nedelja

košarkaška prva liga srbije

stonoteniski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.