Komentara: 0
Pregleda: 3639

Najava sportskih dešavanja za vikend

12.09.2015. u 10:20h
Izvor: Subotica.com
Ovog vikenda biće dosta sportskih dešavanja u kojima učestvuju klubovi iz Subotice, ako se uzme u obzir da je većina i dalje u pripremnom periodu, pa će tako najaktivniji biti fudbaleri, ali i rukоmetaši koji igraju meč 4. kola Regionalne lige.
Najava sportskih dešavanja za vikend

Fudbaleri Bačke dočekuju Železničar (subota, 16h)

U okviru 5. kola Srpske lige, grupa Vojvodina, fudbaleri Bačke 1901 posle ubedljive pobede na premijeri domaćeg terena danas dočekuju Železničar iz Pančeva. Ekipa Slobodana Kustudića je prošle subote gostovala u Sremskoj Mitrovici i osvojila važan bod u duelu protiv tima koji je pretendent za viši rang. Meč na Stadionu kraj somborske kapije igra se od 16 časova, a ulaz je besplatan.

Rukometaši igraju meč 4. kola Regionalne SEHA lige (subota, 19h)

Ekipa Branislava Zeljkovića zabeležila je u sredu prvi bod u Regionaloj ligi u duelu protiv Vojvodine, a već danas ih očekuje meč 4. kola u kojem po prvi put u sezoni dočekuju, a u goste dolazi ekipa Borca iz Banjaluke. Pred rukometašima Spartaka prestoji duga i naporna sezona tokom koje će se boriti na tri fronta i nadaju se podršci domaće publike koja se iz godine u godinu pokazivala da je značajan vetar u leđa igračima na parketu. Meč se igra večeras od 19 časova u Hali sportova, a ulaz je 150 dinara.

Fudbaleri Subotice dočekuju Bačku iz Pačira (nedelja, 10h)

U okviru 5. kola Bačke zone fudbaleri Subotice u nedelju d 10 časova na svom stadionu igraju protiv Bačke iz Pačira. Fudbaleri Subotice ove sezone imaju polovičan uspeh, dve pbede i dva poraza, uz negativnu gol razliku. Posle minimalnog poraza od Bratstva iz Prigrevice ekipa će pokušati da se vrati na pobedničku stazu protiv tima "iz komšiluka" koji je u dosadašnjem delu sezone za nijansu uspešniji.

U nedelju se igra 3. kolo Gradske fudbalske lige

Predstojećeg viken da igraju se mečevi 3. kola Gradske lige u kojima se u nedelju od 16 časova sastaju: Žednik - Đurđin, Hajduk - Bikovo, Udarnik Višnjevac - Palić, Čantavir - Lokomotiva, Solid - Bratstvo i Elektrovojvodina - Dušan Silni. Na tabeli GFL vode Čantavir i Udarnik sa maksimalnim učinkom, dok su Bratstvo i Palić bez bodva.

Fudbaleri Spartaka gostuju ekipi Rada (nedelja, 17h)

Posle dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacije nastavlja se Super liga. Većina mečeva 9. kola igra se u nedelju, a svi će proteći u senci 149. večitog derbija koji se igra večeras od 18 časova. Što se tiče Spartaka on svj meč igra sutra od 17 časova na Banjici protiv Rada. Na jučerašnjoj konferenciji za novinare u sklopu najave ovog duela obelodanjeno je i da je 34-godišnji kapiten Vladimir Torbica produžio vernost klubu do 2018. godine, ali nažalost šef struke i saigrači neće moći da računaju na njegovo znanje i iskustvo u prestojećem duelu na Banjici zbog povrede koju je zaradi na poslednjem treningu. Spartak trenutno zauzima 11. poziciju sa 9 bodova, odnosno ima dve pobede, tri poraza i tri nerešena susreta.

Fudbalerke Spartaka još dve nedelje na pauzi

Fudbalerke Spartaka nalaze se na tronedeljnoj takmičarskoj pauzi zbog obaveza reprezentacije. Naredni meč u Super ligi plavo-bele iz Subotice odigraće 26. septembra u NIšu protiv Mašinca. Za nešto manje od mesec dana "golubice" očekuje prvi meč šesnaestine finala Lige šampiona protiv Volfsburga.

Košarkaši, košarkašice, odbojkaši, odbojkašice i drugi subotički sportski kolektivi uspešno sprovode pripreme za nove sezone u svojim takmičenjima, koja će večinom početi sredinom oktobra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3639

Povezano dešavanje

Povezane teme

hala sportova

sport subotica

fudbalski klub spartak

fudbal

rukomet

sport

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

najava sportskog vikenda

stadion kraj somborske kapije

seha liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.