Komentara: 1
Pregleda: 1959

Najava sportskih dešavanja za vikend

27.02.2015. u 11:50h
Izvor: Subotica.com
U naredna tri dana na subotičkim terenima svoje mečeve će odigrati odbojkaši, rukometaši i fudbaleri. Kompletan vikend pregled pogledajte u nastavku.
Najava sportskih dešavanja za vikend

Prvi na teren subotičke Hale sportova izlaze odbojkaši Spartaka koji večeras od 19 časova dočekuju Jedinstvo iz Stare Pazove.

Odbojkaši Spartaka večeras od 19 časova u Hali sportova u okviru 17 kola Prve lige dočekuju sastav Jedinstva iz Stare Pazove, drugoplasiranu ekipu na tabeli.

Odbojkašice Spartaka posle finalnog turnira Kupa Srbije, u nastavku Super lige ovog vikenda gostuju u Pančevu ekipi Dinama.

Rukometaši Spartaka Vojputa u derbi meču 15. kola Super lige sutra od 19 časova ugostiće drugoplasiranu ekipu Jugović iz Kaća.

Fudbaleri Spartaka u okviru 17. kola Jelen Super lige na Gradskom stadionu od 13 časova i 30 minuta dočekuju ekipu OFK Beograda.

Košarkaši Spartaka u 19. kolu Prve košarkaške lige Srbije za dane vikenda gostuju u Beogradu ekipi OKK "Beograd". Utakmica se igra od 18 časova i 30 minuta.

Košarkašice Spartaka u poslednjem meču sezone gostuju sutra ekipi Vršca. Utakmica je na programu od 19 časova i 30 minuta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 1959
Povezane teme

hala sportova

sport

najava sportskog vikenda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.