Komentara: 0
Pregleda: 2355

Najava sportskih dešavanja za vikend

22.11.2014. u 10:09h
Izvor: Subotica.com
Ovog vikenda na subotičkim borilištima nastupiće fudbaleri Bačke, rukometaši Spartaka, rvači i karatisti. Odbojkaši, odbojkašice i košarkaši su svoje mečeve odigrali juče, a izveštaje možete da pogledate u povezanim vestima.
Najava sportskih dešavanja za vikend

KOŠARKA

Košarkašice Spartaka večeras od 19 časova u Beogradu igraju meč 7. kola Prve lige Srbije protiv Partizana. Mlada subotička ekipa koja je nedavno pojačana iskusnim igračicama Vidović i Veselovski u prošlom kolu ostvarila je prvu pobedu i to na domaćem terenu protiv ekipe Šapca.

Tokom vikenda održava se sportska manifestacija "Svi na koš" čiji je cilj popularizacija i afirmacija košarke, pre svega ženske, za decu osnovnih škola. Centralni događaj dešava se u nedelju kada će biti odigran niz revijalnih utakmica i takmičenja u veštinama baratanja sa loptom. Više o ovome u povezanoj vesti.

FUDBAL

U okviru 13. kola Jelen superlige fudbaleri Spartaka danas od 13 časova gostuju u Pećincima ekipi Donjeg Srema. Iako je ekipa domaćina trenutno 11. na tabeli, pobeda nad Vojvodinom u proteklom kolu upućuje na oprez. Sa druge strane plavo-beli zauzimaju 8. mesto i još uvek čekaju prvu pobedu u gostima.

U okviru 15. kola Srpske lige, grupa "Vojvodina", ujedno poslednjem u jesenjem delu, Bačka 1901 danas od 13 časova na terenu kraj Somborske kapije dočekuje ekipu Prigrevice koju predvodi bivši trener Subotičana Dragi Bogić.

RUKOMET

Rukometaši Spartak Vojputa su proteklog vikenda pobedili prvoplasiranu Metaloplastiku u Šapcu sa 25:19. Već večeras očekuje ih novi derbi, odnosno utakmica 9. kola rukometne Super lige Srbije u kojoj dočekuju ekipu Crvene zvezde.  Meč se igra u Hali sportova večeras od 19 časova, a ulaz je besplatan.

RVANJE

Danas u 11 časova počinje program završnice takmičenja za rvače, Turnir 3. lige Srbije, u okviru koga se mlada ekipa Spartaka” bori za plasman u 2. ligu. U derbi meču seniora danas od 15,30 časova snage će odmeriti Spartak” i Novi Sad”. Pobednik meča može da se nada drugoj poziciji pred početak plejofa.

KARATE

Karatisti Spartaka” posle uspešnog nastupa na međunarodnom budo-karate turniru u Brčkom, gde su osvojili veliki broj trofeja, u nedelju učestvuju u konkurenciji stotinjak takmičara iz 12 zemalja, na 48. "Mikulaš" Svetskom šampionatu koji se održava u sali osnovne škole "Ivan Milutinović” sa početkom u 13 časova. Za najmlađe učesnike obezbeđeni su poklon paketići.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2355

Povezane vesti

Povezane teme

košarka

košarkaška prva liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.