Komentara: 0
Pregleda: 2953

Najava sportskih dešavanja za vikend

01.11.2014. u 09:46h
Izvor: Subotica.com
Pred nama je još jedan vikend kada će jako mali broj subotičkih klubova nastupiti pred svojom publikom. Tokom predstojećeg vikenda svoje mečeve na terenima u Subotici odigraće samo košarkaši i košarkašice Spartaka. Pored njih mečeve će odigrati i klubovi koji se takmiče u okviru Gradskog fudbalskog saveza.
Najava sportskih dešavanja za vikend

KOŠARKA

Košarkašice Spartaka danas (subota) od 17,30 časova u subotičkoj Hali sportova u okviru 4. kola Prve lige Srbije dočekuju beogradsku ekipu "Radivoj Korać". Posle 3 odigrana kola Spartak ima isto toliko poraza, dok beograđanke imaju sve tri pobede.

U okviru 4. kola Prve lige za košarkaše Spartak večeras (subota) od 20 časova dočekuje ekipu Vojvodine. Po prvi put posle dužeg niza godina besplatnog ulaza na košarkaške utakmice, svi zainteresovani koji žele da gledaju Spartak moraće da plate ulaz koji će koštati 100 dinara.

RUKOMET

Zbog obaveza rukometaša iz domaće lige prema reprezentaciji neće biti superligaškog rukometa sve do 8. novembra, a tog dana u Suboticu dolazi Partizan.

FUDBAL

Fudbaleri Spartaka u nedelju od 13,30 časova gostuju na vrhu tržnog centra na Voždovcu. Posle uspešno prevaziđene prepreke u Kupu i plasmana u četvrtfinale ovog najmasovnijeg takmičenja, fudbaleri Spartaka pokušaće da naprave pozitivan rezultat protiv ekipe koja odlično igra na svom terenu. Više o utakmici u povezanoj vesti.

Fudbalerke Spartaka igraju 11. kolo Super lige u okviru kojeg gostuju u Kruševcu ekipi Napretka, sa kojom su se ove sezone već sastali u 4. kolu odigranom 31. avgusta i koju su pobedili u Subotici sa minimalnih 1:0. Meč u Kruševcu se igra danas od 13,30 časova.

U okviru 12. kola Srpske lige, grupa Vojvodina fudbaleri Bačke 1901 u nedelju gostuju u Senti istoimenoj ekipi. Meč se igra od 13,30 časova.

Bačka 1901 u 12. kolu Srpske lige Vojvodina gostuje u Senti gde će snage odmeriti sa domaćom ekipom. Utakmica se igra u nedelju u 13 i 30.

U okviru 12. kola Vojvođanske lige, zona Bačka, fudbaleri Subotice danas gostuju u Feketiću ekip "Jadran", dok Tavankut gostuje u Srbobranu.

U nedelju se igraju i mečevi 10. kola Gradske fudbalske lige u kojoj se sastaju: Lokomotiva - Čantavir, Bratstvo - Udarnik Višnjevac, Bikovo - Elektrovojvodina i Đurđin - Žednik. Danas igraju Dušan Silni - Hajduk, dok je Solid slobodan u ovom kolu. Sve utakmice se igraju u 13 časova.

RVANJE

Rvači Spartaka u 6. kolu Prve lige danas gostuje u Beogradu ekipi Radničkog, dok nedelju dana kasnije (8. novembar) dočekuju ekipu Potisja iz Kanjiže. Taj meč se održava od 15,30 časova u maloj sali Hale sportova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2953
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

fudbal

ženski fudbalski klub spartak

rvanje

rukomet

košarkaški klub spartak

košarka

ženski košarkaški klub spartak

fudbaleri spartaka

gradska fudbalska liga

srpska liga vojvodina

gradski fudbalski savez

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.