Komentara: 3
Pregleda: 4179

Najava sportskih dešavanja za vikend

25.10.2014. u 10:41h
Izvor: Subotica.com
U sportskom vikendu pred nama sport sa najviše utakmica na terenima u Subotici će biti fudbal jer igraju i muške i ženske ekipe u svim rangovima takmičenja. Košarkaške ekipe ovog vikenda gostuju, kao i odbojkaši, dok će odbojkašice još jednom odigrati pred domaćom publikom. Na domaćem terenu nastupaju takođe i rvači Spartaka.
Najava sportskih dešavanja za vikend

KOŠARKA

Obe košarkaške ekipe Spartaka ovog vikenda gostuju. Muška ekipa je gost kraljevačkoj Slogi (subota, 19,30 časova), dok je ženska ekipa gost u Kragujevcu ekipi Šumadije (subota 17 časova).

Za razliku od košarkašica koje su sa izuzetno podmlađenim sastavom ušli u novu sezonu Prve lige Srbije i koje imaju dva ubedljiva poraza, košarkaši Spartaka nadaju se trećoj uzastopnoj pobedi, na prvom gostovanju ove sezone.

FUDBAL

Posle poraza u Novom Pazaru od istoimene ekipe i nerešenog rezultata kolo pre protiv Napretka, fudbaleri Spartaka pokušaće da se vrate na pobednički kolosek protiv čačanskog Borca, protiv povratnika u elitni rang koji dolazi vrlo motivisan u Suboticu. Meč 10. kola Jelen super lige igra se u subotu od 14,30 časova na Gradskom stadionu, a cene ulaznica iznose 200 dinara za sever i jug, 250 za istok i 300 dinara za zapadnu tribinu Gradskog stadiona. Deca do 14 godina imaju besplatan ulaz, dok žene od ove sezone plaćaju redovnu ulaznicu.

U okviru 10. kola fudbalske Super lige za žene ŽFK "Spartak" posle dvonedelje takmičarske pauze u nedelju dočekuje novosadsku Vojvodinu. Meč se igra od 14 časova na Gradskom stadionu u Subotici, a ulaz je besplatan.

Nastavlja se prvenstvo i u nižim rangovima fudbalske igre pa tako Bačka 1901 u okviru 11. kola Srpske lige, grupa "Vojvodina" dočekuje Radnički iz Sombora. Taj meč se igra u subotu od 14 časova na stadionu kraj Somborske kapije.

U okviru 9. kola Gradske fudbalske lige u nedelju se sastaju; Žednik - Solid, Elektrovojvodina - Bratstvo, Udarnik Višnjevac - Lokomotiva i Čantavir - Hajduk, dok Đurđin i Dušan Silni svoj meč igraju u subotu, a Bikovo je slobodno u ovom kolu. Svi mečevi GFL igraju se od 14,30 časova.

U okviru 11. kola Vojvođanske fudbalske lige (Bačka zona) fudbaleri Subotice u nedelju od 10 časova dočekuju ekipu Tise iz Adorjana, dok će isti dan, ali od 14 časova Tavankut ugostiti Vrbas.

ODBOJKA

Odbojkašice Spartaka odigraće drugu uzastopnu utakmicu pred domaćiom publikom i pokušati da ostvare drugu uzastopnu pobedu. Protivnik koji u nedelju izlazi na megdan Spartaku je lajkovački Železničar. Utakmica se igra u nedelju 26. oktobra u Hali sportova od 18 časova, a ulaz je besplatan.

U 2. kolu Prve lige za odbojkaše ekipa Spartaka u subotu od 18 časova igraće u Leposaviću protiv Kosovske Mitrovice. Dosadašnji učinak mladog tima Spartaka je polovičan, ostvarena je jedna pobeda i jedan poraz.

RUKOMET

Rukometaši Spartak Vojputa u nastavku Super lige gostuju u Kaću ekipi Jugovića. Biće to jedan težak meč za igrače Branislava Zeljkovića. Subotički tim posle dve uzastopne pobede spreman je da u Kaću (subota, 19 časova) odigra što bolji meč kako bi ostvarili povoljan rezultat.

RVANJE

U subotu je na rasporedu i 5. kolo Prve lige Srbije za rvače u kojem Spartak dočekuje ekipu Radničkog iz Sombora. Meč se igra u Hali sportova od 15,30 časova, a ulaz je besplatan.

Program na terenima u Subotici (hronološki)

  • Fudbal: Srpska liga, Bačka 1901 - Radnički (subota, 14 časova, stadion kraj Somborske kapije)
  • Fudbal: JSL, Spartak - Čačak (subota, 14,30 časova, Gradski stadion)
  • Rvanje: Spartak - Radnički (subota, 15,30 časova, Hala sportova)
  • Fudbal: Gradska fudbalska liga, mečevi 9. kola (subota i nedelja od 14,30 časova)
  • Fudbal: Područna liga (Bačka), Subotica - Tisa (nedelja, 10 časova, stadion Nikola Tesla)
  • Fudbal: Područna liga (Bačka), Tavankut - Vrbas (nedelja, 14 časova)
  • Fudbal: Superliga za žene, Spartak - Vojvodina (nedelja, 14 časova, Gradski stadion)
  • Odbojka: Superliga (Ž), Spartak Železničar (nedelja, 18 časova, Hala sportova)
Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4179
Povezane teme

hala sportova

jelen super liga

fudbal

žfk spartak

odbojka

rvanje

rvanje grčko rimskim stilom

rvački klub spartak

žok spartak

rukomet

košarkaški klub spartak

košarka

gradski stadion

ženski košarkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

najava sportskog vikenda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.