Komentara: 0
Pregleda: 2633

Najava sportskih dešavanja za vikend

11.05.2013. u 10:04h
Ovog vikenda dominiraju fudbal i odbojka. Igraju se fudbalske utakmice superlige, područne i gradske lige, a na programu su poslednja dva kola kvalifikacija za Svetsko odbojkaško prvenstvo za juniorke.
Najava sportskih dešavanja za vikend

Fudbal

U 27. kolu Superlige fudbaleri Spartaka, u vojvođanskom derbiju, danas od 17 časova na Gradskom stadionu dočekuju Donji Srem. Za Spartak neće nastupiti povređeni Novaković. Ulaz na istočnu tribinu je slobodan, dok je za zapadnu 250 dinara.

U Srpskoj ligi grupa Vojvodina, palićki crno–beli u nedelju od 17 časova na svom terenu igraju protiv Sloge iz Temerina.

U okviru Vojvođanske lige Istok, Bačka u subotu, od 16 i 30, gostuje u Kovinu gde se sastaje sa Kolonijom. U isto vreme Radnički u Bajmoku dočekuje Radničkog iz Kovina.

Ovog vikenda igraju se i utakmice 22. kola Područne i Gradske lige. Što se tiče Gradske fudbalska lige, na redu je  21. kolo - sve utakmice počinju u 17 časova:

  • Dušan Silni - Mala Bosna (subota)
  • Bratstvo - Zrinjski 1932 (nedelja)
  • Hajduk - Solid (nedelja)
  • Žednik - Lokomotiva (nedelja)
  • Đurđin - Subotica (nedelja)
  • Udarnik - Elektrovojvodina (nedelja)
  • Poljoprivrednik - Bačka 1901 B (nedelja)

Odbojka

U četvrtom kolu kvalifikacionog turnira A grupe za odlazak na Svetsko juniorsko prvenstvo za odbojkašice, danas od 17 i 30 u Hali sportova igraju Portugalija i Francuska. U 20 časova počinje meč između Srbije i Belgije.

Turnir se završava u nedelju utakmicama u kojima se od 17 i 30 sastaju Belgija i Portugalija, a od 20 časova Danska i Srbija. Prvoplasirana reprezentacija kvalifikovaće se za Svetsko juniorsko prvenstvo u Češkoj, koje će biti održano krajem juna.

Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2633
Povezane teme

hala sportova

fudbal

odbojka

sport

gradski stadion

najava sportskog vikenda

ženska odbojkaška reprezentacija srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.