Komentara: 1
Pregleda: 2273

Najava sportskih dešavanja u naredna tri dana

06.02.2015. u 10:16h
Izvor: Subotica.com
U naredna tri dana nekoliko subotičkih sportskih klubova će nastaviti takmičenje u svojim rangovima, dok će jedan broj nastaviti odnosno započinjati pripreme za nastavak sezona. U Subotici ovog vikenda biće održana dva košarkaška meča, rvački turnir (seniori), kao i turnir za hokejaše (seniori).
Najava sportskih dešavanja u naredna tri dana

Odbojkašice večeras gostuju u Lazarevcu

Posle pomalo neočekivanog poraza od Jedinstva u odloženoj utakmici 14. kola Super lige, odbojkašice Spartaka večeras od 20 časova gostuju u Lazarevcu ekipi Kolubare. Ekipa Slobodana Galeševa trenutno zauzima četvrtu poziciju, a ispred njih su Crvena zvezda, Jedinstvo i Vizura.

Odbojkaši sutra gostuju u Novom Sadu

U okviru 15. kola Prve lige Srbije muška odbojkaška ekipa Spartaka sutra od 17,30 časova igra u Novom Sadu protiv istoimene ekipe. U dosadašnjem delu prvenstva ekipa Igora Žakića zauzima šesto mesto sa 9 pobeda i 5 poraza.

Košarkašice sutra dočekuju Partizan (subota, 15 časova)

U okviru 18. kola Prve lige Srbije košarkašice Spartaka u subotu od 15 časova dočekuju  beogradski Partizan, trećeplasiranu ekipu prvenstva. Subotička ekipa ove sezone ima 5 pobeda i 12 poraza, ali u prošlom kolu uspela je da veže dve pobede.

Košarkaši dočekuju FMP (subota, 19 časova)

Muška košarkaška ekipa Spartaka u subotu dočekuje lidera Prve lige, ekipu FMP iz Železnika. Meč u hali sportova se igra od 19 časova. Ekipa Predraga Borilovića pokušaće da iznenadi ekipu koja u Suboticu dolazi sa samo jednim ovosezonskim porazom i koja je već jedno ove sezone, početkom novembra, slavila protiv mlade subotičke ekipe. Košarkaši Spartaka nadaju se snažnoj podršci sa tribina i obećavaju da će dati svoj maksimum, bez obzira što će sa druge strane biti tako kvalitetna ekipa kao što je FMP.

Prvi Kup Subotice za rvače u nedelju

U nedelju sa početkom od 11 časova u Hali sportova održaće se Prvi Kup za seniore u rvanju na kome će učestvovati preko 100 takmičara.

3. Kup Subotice u subotu i nedelju na Gradskom klizalištu

U subotu i nedelju na Gradskom klizalištu u Subotici održaće se 3. Kup Subotice u hokeju na ledu (seniori), na kojem će učestvovati četiri ekipe: HK "NS stars" (Novi Sad), reprezentacija BiH (seniori), HK, IHK "Kune" (Zagreb) i  domaćin HK "Spartak". U subotu prva utakmica će biti odigrana u 15,30 časova između NS stars i Kuna, a druga utakmica sa početkom u 20,45 časova je izmeđju Spartaka i reprezentacije BiH. U nedelju će se igrati utakmice za plasman, sa početkom u 12,30 i 15 časova.

ŽFK "Spartak" počinje okupljanje pred pripreme za nastavak sezone

Šampionke Srbije, fudbalerke Spartaka sutra u 10,30 časova počinju pripreme za nastavak prvenstva u Super ligi Srbije. Okupljanje će se održati na Gradskom stadionu.

Fudbaleri Spartaka nastavljaju pripreme u Subotici

Fudbaleri Spartaka u nedelju se vraćaju u Suboticu gde će održati završne pripreme za nastavak sezone u Super ligi. Prvi takmičarski meč u 2015. godini Spartak igra 21. februara na gostovanju protiv Radničkog iz Kragujevca.

Rukometaši Spartaka na pripremnom turniru u Vrbasu

Rukometaši Spartak Vojputa u sklopu priprema za nastavak šampionata odigravaju kontrolne mečeve, a za vikend će učestvovati na urniru u Vrbasu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2273
Povezane teme

hala sportova

sport subotica

fudbalski klub spartak

ženski fudbalski klub spartak

hokej klub spartak

sport

najava sportskog vikenda

gradsko klizalište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.