Komentara: 0
Pregleda: 1647

Najava sportskih dešavanja

06.03.2015. u 14:26h
Izvor: Subotica.com
Pred nama je zanimljiv sportski vikend u kojem će većina subotičkih ekipa gostovati, dok danas svoje mečeve igraju košarkaši i odbojkašice.
Najava sportskih dešavanja

Košarkaši Spartaka danas od 16 časova u Hali sportova ugostiće sastav Napredka iz Kruševca. Pobedom subotički košarkaši obezbedili bi siguran opstanak u društvu najboljih.

Odbojkašice Spartaka večeras od 19 časova u Hali sportova ugostiće prvoplasiranu ekipu Vizure u okviru poslednjeg kola regularnog dela sezone.Ukoliko subotičanke zabeleže pobedu zadržaće drugu poziciju pred početak plej ofa.

Odbojkaši Spartaka u 18. kolu Prve lige za u subotu od 17 časova gostuju poslednje plasiranoj ekipi Užica.Trenutno su subotičani na petom mestu sa 11 pobeda i šest poraza. Do kraja sezone osim meča protiv Užica ostalo je da se odigra još četiri kola.

Fudbaleri Spartaka u 18. kolu Jelen Super lige u subotu od 13 časova i 30 minuta gostuju u Lučanima ekipi Mladosti. Domaćin u prva dva kola nije uspeo da ostvari povoljan rezultat, doživeli su dva poraza, dok Subotičani imaju polovičan učinak od jednog poraza i jedne pobede.

Stonoteniseri Spartaka u 15. kolu Super lige u subotu gostuju u Beogradu ekipi Crvene zvezde. Beograđani predvođeni reprezentativcem Aleksandrom Karakaševićem zabeleži su do sada sve pobede, dok sa druge strane izabranici Mirka Gavrilovića u prošlom kolu doživeli su poraz od Partizana i umanjili sebi šanse da izbore plejof. Meč se igra od 18 časova.

U subotu, u Kikindi održaće se zimsko prvenstvo Vojvodine u plivanju na kome će učestvovati i plivači Spartaka.

Rukometaši Spartak Vojputa posle utakmice 1/4 finala Kupa Srbije gde su zabeležili važnu pobedu nad ekipom Crvene zvezde, nastavljaju svoje obaveze u Super ligi. U 16. kolu gostuju u Beogradu ekipi Partizana (nedelja, 18 časova). Beograđani se bore da zadrže četvrtu poziciju dok su sa druge strane rukometaši Spartak Vojputa sigurni učesnici plejofa. I pored te činjenice sigurno nas očekuje dobra rukometna utakmica.

U nedelju ljubitelji rvanja moćiće da uživaju u celodnevnom takmičarskom programu u Hali sportova. Od 11 časova održava se Prvenstvo Vojvodine u rvanju grčko-rimskim stilom za seniore, ali i Kup Srbije za starije pionire, na kojima će učešće uzeti i rvači Spartaka.

Šampionke Srbije, fudbalerke Spartaka ušle su u završnu fazu priprema za nastavak sezone, a ono što ih očekuje sada jeste sam finiš i odigravanje kontrolnih utakmica. Plave golubice u subotu u Segedinu odmeriće snage sa istoimenom ekipm, a potom u nedelju putuju u Italiju gde ih čeka Međunarodni turnir na kome učestvuju jake i kvalitetne ekipe iz Crne Gore, Italije, Danske i Litvanije. Turnir će se održati u Rimu od 8. do 13. marta.

Fudbalski klubovi iz niželigaških takmičenja priveli su pripreme kraju i nedelju dana pred početak prvenstvene trke za nove bodove odigraće kontrolne mečeve. Bačka 1901 u subotu na stadionu Bratstva odmeriće snage sa Radničkom iz Sombora, dok će Subotica na svom stadionu u 11 časova odigrati utakmicu sa ekipom Tise iz Adorjana.

Planinarski klub "Spartak”" organizuje u subotu akciju "Šetnja zdravlja"”. Polazak je autobusom koji saobraća na liniji 1A i polazi u 8,30 časova sa Novog naselja u Aleksandrovu. Pešačiće se od MZ "Kelebija" do jezera i nazad. Narednog dana subotički planinari nastavljaju saradnju sa studentima Ekonomskog fakulteta i organizuju akciju "Šetajmo u prirodi"”. Okupljanje svih zainteresovanih učesnika je do 9 časova ispred Ekonomskog fakulteta, a pešači se kroz Radanovačku šumu i nazad (Ekonomski fakultet – Kireška ulica, kružni tok – Radanovačka šuma – ulica Titogradska – Kireška ulica, kružni tok – Ekonomski fakultet) Dužina planirane trase je 16 km, vreme predviđeno za prelazak staze oko 4 časa. Akcija je otvorenog tipa, na akciji može da učestvuje svako ko može i želi da pešači u prirodi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1647
Povezane teme

sport

najava sportskog vikenda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.