Komentara: 3
Pregleda: 8476

Najava koncerta Vlada Georgieva u Subotici

03.06.2015. u 05:00h > 05:00
Izvor: Subotica.com
Hotel Galleria organizuje koncert velike pop zvezde sa naših prostora. U Suboticu 12. juna dolazi Vlado Georgiev koji će održati koncert u Atriumu hotela sa početkom u 20,30 časova.
Najava koncerta Vlada Georgieva u Subotici

Vlado Georgiev je jedan od najinteresantnijih i svakako najpopularnijih domaćih muzičara, poznat po iskrenim, autobiografskim pesmama, karakterističnom, muževnom vokalu. Radi se o vrhunski talentovanom tekstopiscu, kompozitoru, aranžeru i pevaču koji uz sve navedeno odlično i svira što je kombinacija uz koju uspeh ne izostaje.

Za koncert u hotelu Galleria najavljeno je da će ozvučenje i scenografija biti spektakularni za ovu priliku i da je ovo nešto o čemu brine Vlado Georgiev lično uz svoj tim saradnika. Ulaznice za koncert mogu da se kupe u Bavarskoj pivnici "Minhen" (Hotel Galleria) i Piceriji Boss (Vinoteka Vinarija Zvonko Bogdan). U kratkom intervjuu za sajt Subotica.com, Vlado govori o predstojećem koncertu.

Najava koncerta Vlada Georgieva u Subotici

Po mnogima najbolji pop izvođač u našoj zemlji, u Subotici će nastupiti u zvanično najbolje ocenjenom hotelu u Srbiji od strane gostiju za 2014. godinu. Da li je to dovoljna garancija za spektakularan koncert?

- To svakako jeste dobra kombinacija, ali za savršen koncert potrebna je i dobra publika. Radujem se ponovnom susretu sa njom :)

Kako će izgledati bina i scenografija? Šta publika može da očekuje?

- Biće drugačije od svega što je do sada viđeno u Galeriji. Još uvek radimo na razradi detalja, ono što mogu da kažem jeste da se trudimo da 12. juna napravimo vanserijski ambijent i učinimo ovaj koncert nezaboravnim za sve koji će to veče biti sa nama.

U kojem sastavu ćeš nastupiti u Subotici? Da li će te pratiti i naš sugrađanin Gabor Bunford na bini?

- Nastupićemo u punom sastavu, a tu će svakako biti i Buga.

Izvor: Subotica.com
Vlado Georgiev: Press uoči koncerta 12. juna u Atriumu hotela Galleria Vlado Georgiev: Press uoči koncerta 12. juna u Atriumu hotela Galleria Vlado Georgiev: Press uoči koncerta 12. juna u Atriumu hotela Galleria Vlado Georgiev: Press uoči koncerta 12. juna u Atriumu hotela Galleria Vlado Georgiev: Press uoči koncerta 12. juna u Atriumu hotela Galleria Vlado Georgiev: Press uoči koncerta 12. juna u Atriumu hotela Galleria Vlado Georgiev: Press uoči koncerta 12. juna u Atriumu hotela Galleria Vlado Georgiev: Press uoči koncerta 12. juna u Atriumu hotela Galleria
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 8476

Povezana vest

Povezano dešavanje

Povezane teme

hotel galleria

vlado georgiev

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.