Komentara: 3
Pregleda: 3557

Na plivačkoj manifestaciji prikupljeno 45.000 dinara za Biljanu i Sandru

09.02.2014. u 14:08h
Plivački klub "Spartak" u petak je organizovao humanitarnu manifestaciju pod simboličnim nazivom "Plivaj za život". Cilj manifestacije je prikupljanje novčanih sredstava za pomoć našim sugrađankama Sandri Svorcan i Biljani Stojković, a ovom prilikom prikupljeno je 45.600 dinara, koji će biti uplaćeni na račune ove dve Subotičanke.
Na plivačkoj manifestaciji prikupljeno 45.000 dinara za Biljanu i Sandru

Manifestacija je održana u saradnji sa JKP “Stadion”, SRC “Prozivka” i uz podršku lokalne samouprave, a značajnu podršku su dali i subotički mediji.

Od klubova koji su učestvovali na ovoj manifestaciji prisutni su bili Vaterpolo klub “Spartak”, Vaterpolo klub “Spartak Prozivka” , Vaterpolo veterani iz SUbotice, kao i spasioci na vodi angažovani na bazenima na Prozivci i u Dudovoj šumi

PK "Spartak" se zahvalio klubovima i sportskim organizacijama koje su uzele učešće na ovoj manifestaciji, a posebna zahvalnost je upućena roditeljima plivača koji su, kako direktno, tako i indirektno, učestvovali u ovoj humanitarnoj akciji.

Ovom prilikom prikupljeno je ukupno 45.600 dinara. Polovina ovog iznosa će biti uplaćena za pomoć Sandri Svorcan, druga polovina za pomoć Biljani Stojković.

Plivačka manifestacija za Biljanu i Sandru Plivačka manifestacija za Biljanu i Sandru Plivačka manifestacija za Biljanu i Sandru Plivačka manifestacija za Biljanu i Sandru Plivačka manifestacija za Biljanu i Sandru Plivačka manifestacija za Biljanu i Sandru Plivačka manifestacija za Biljanu i Sandru Plivačka manifestacija za Biljanu i Sandru
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 3557

Povezana vest

Povezane teme

bazen prozivka

plivački klub Spartak

src prozivka

sandra svorcan

biljana stojković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.