Komentara: 9
Pregleda: 15417

Na gradilištu pronađeno beživotno telo nestale starice

01.12.2015. u 16:22h
Izvor: Subotica.com
Posle identifikacije i završenog uviđaja utvrđeno je da je Subotičanka Radmila Majlat (78), čiji nestanak je prijavljen u martu, pronađena mrtva juče u podrumu gradilišta Narodnog pozorišta.
Na gradilištu pronađeno beživotno telo nestale starice

Informaciju je za naš sajt potvrdila i Željka Raonić, ćerka preminule starice, koja je jutros iz Podgorice došla u Suboticu da preuzme majčino telo i reši papirologiju za sahranu.

- Još uvek ništa tačno ne znam, ni kada, ni kako je umrla, čekam nalaze obdukcije i izveštaje lekara da bi mogla da rešim carinsku proceduru i da je sahranim u Podgorici – kaže u suzama ćerka. - Ovo je strašno šta se desilo, što je umrla na ovakav način.

Na gradilištu pronađeno beživotno telo nestale starice

Radmila Majlat (78)

Prema nezvaničnim informacijama u poplavljenom podrumu gradilišta, gde su studenti arhitekture slučajno pronašli staricino beživotno telo, bila je i njena torba sa dokumentima. Telo je odmah poslato na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, a iako je u strašnom stanju, na njemu nije bilo vidljivih tragova preloma, što upućuje da je smrt nastupila prirodnim putem.

Na gradilištu pronađeno beživotno telo nestale starice

Ćerka se sa staricom, koja je živela sama u naselju Novo selo, poslednji put čula 8. marta. Tog dana su je i komšije  poslednji put videle kako peške ide ka Kelebiji. Od tada joj se gubi svaki trag.

- Čim se nije javila na telefon prijavila sam nestanak policiji, nastavlja Željka. - Zvala sam stalno policiju, raspitivala se, govorili su mi da je traže. Bila sam uverena da je živa, kako je vreme prolazilo počela da se plašim, ali kada su me u juče nazvali nisam mogla ni da pretpostavim šta se desilo. Još uvek ne mogu da verujem...

Izvor: Subotica.com
Uviđaj povodom pronalaska beživotnog tela u podrumu Narodnog pozorišta u izgradnji Uviđaj povodom pronalaska beživotnog tela u podrumu Narodnog pozorišta u izgradnji Uviđaj povodom pronalaska beživotnog tela u podrumu Narodnog pozorišta u izgradnji Uviđaj povodom pronalaska beživotnog tela u podrumu Narodnog pozorišta u izgradnji Uviđaj povodom pronalaska beživotnog tela u podrumu Narodnog pozorišta u izgradnji Uviđaj povodom pronalaska beživotnog tela u podrumu Narodnog pozorišta u izgradnji Uviđaj povodom pronalaska beživotnog tela u podrumu Narodnog pozorišta u izgradnji Uviđaj povodom pronalaska beživotnog tela u podrumu Narodnog pozorišta u izgradnji
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 15417

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.