Komentara: 0
Pregleda: 3321

Motokros šampionat Srbije održan za vikend u Horgošu

20.04.2015. u 14:53h
Izvor: RTV City
Na stazi pored Horgoša u nedelju, održan je prvi ovogodišnji šampionat Srbije u motokrosu, a ujedno i bodovanje za prvenstvo Vojvodine. Na odlično pripremljenoj stazi, u 8 kategorija učešće je uzelo oko 50 motociklista iz Srbije, Mađarske i BiH.
Motokros šampionat Srbije održan za vikend u Horgošu

U klasi mx65 i mx85 nastupili su najmlađi takmičari gde je pobedu odneo takmičar iz Mađarske Bence Pergel sa 0,6 stotinki ispred Miodraga Stanojevića. U MXB klasi ubedljivo prvo mesto osvojio je naš najpoznatiji motociklista Gabor Saghmeister ispred Otto Goblosa, dok je u MX1 klasi mađarski takmičar Mark Soke bio ubedljivo prvi ispred Antića, Đorđevića i Ričarda Saghmeistera.

Najmasovnija trka viđena je u klasi MX 3 gde je trijumfovao Nemanja Petrić Iz Čačak Termorad moto kluba, Filip Vujković je bio sedmi, Komjati je završio na 10 mestu a Robert Renko 16 mesto.

U atraktivnoj MX2 klasi Mark Pergel iz moto kluba MAMS iz Mađarske demonstrirao je fantastičnu vožnju i odneo pobedu, dok su se za njim plasirali domaći takmičari Cvetković, Jeremić i Subotičanin Franjo Rihter iz Moto Club Five.

U MX ATV konkurenciji, prvo mesto osvojio je Aleks Baliž iz Subotičkog MCF, ispred drugoplasiranog Martinovića i trećeplasiranog Čikića. U generalnom plasmanu timova pobedu je odneo Pri Moto Off Road tima.

Naredna trka na programu je 10. maja na stazi u Svetozar Miletiću.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3321
Povezane teme

auto moto sport

horgoš

motokros

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.