Komentara: 2
Pregleda: 3606

Mleko poskupljuje?

30.06.2011. u 15:39h
Izvor: RTV Yueco
Mleko poskupljuje?

Najveća mlekara u Srbiji kompanija Imlek povećala je cene mleka i mlečnih proizvoda od jedan do tri odsto. Menadžerka za odnose sa javnošću Imleka Nevena Veselinović rekla je agenciji Beta da su proizvodi te mlekare poskupeli zbog povećanja cene sirovina i energenata. Prethodno poskupljenje bilo je u januaru.

U Mlekari "Subotica", koja je kao i Imlek deo Denjub fud grupe, rekli su da će povećati cene, ali da će o poskupljenju proizvoda odlučivati krajem ove sedimice.

Cene proizvoda Šabačke mlekare, koja je deo šabačkog koncerna Farmakom MB, neće se menjati bez obzira na povećanje cena koje su najavile druge mlekare, rečeno je agenciji Beta u toj mlekari. Direktor mlekare Zoran Matić naveo je da su cene "uskladjene sa kupovnom moći gradjana". Kragujevačka mlekara Mladost 22. jula je snizila cenu mleka u kesi za 10 dinara po litru, tako da sad litar u velikoprodaji košta 45 dinara.

 

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3606
Povezane teme

mlekara subotica

subotičko mleko

imlek

poskupljenje mleka

cene mleka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.