Komentara: 20
Pregleda: 8643

"Mlekara Subotica" se pripaja "Imleku"

03.10.2014. u 17:04h
Izvor: eKapija
Kompanija "Imlek" objavila je poziv za vanrednu Skupštinu akcionara koja će se održati 4. novembra sa početkom u 9 časova.
"Mlekara Subotica" se pripaja "Imleku"

Kako je objavila "Sinteza Invest Group", najvažnije tačke dnevnog reda, kojih ima ukupno 11, jesu odluke vezane za spajanje "Mlekare Subotica" i "Imleka" i s tim u vezi statusne promene pripajanja, kao i usvajanje odluke o odobravanju raspolaganja imovinom velike vrednosti po osnovu velikog broja zaključenih kreditnih aranžmana.

Za isti dan zakazana je i vanredna Skupština "Mlekare Subotica", sa početkom u 14 časova.

Najvažnije teme jesu pripajanje "Mlekare" "Imleku", statusna promena pripajanja, kao i odluka o prestanku svojstva javnog društva i povlačenja akcija sa regulisanog tržišta.

Kako podsećaju analitičari brokerske kuće "Sinteza", "Mlekara Subotica" će biti pripojena "Imleku" u srazmeri 1:2,8, odnosno akcionari "Mlekare" će za 2,8 akcija dobiti jednu akciju "Imleka".

Izvor: eKapija
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 20
Pregleda: 8643
Povezane teme

mlekara subotica

imlek

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.