Komentara: 2
Pregleda: 3757

Mlekara Subotica deli dividende

31.01.2012. u 16:16h
Izvor: RTV Yueco
Mlekara Subotica deli dividende

Mlekara Subotica održala je vanrednu skupštinu akcionara na kojoj su glavne tačke dnevnog reda bile raspodela neraspoređene dobiti iz ranijih godina zaposlenima i akcionarima.

Odlukom skupštine akcionara za učešće zaposlenih i uprave u dobiti izdvojen je bruto iznos od 157,5 miliona dinara, dok je za dividendu akcionarima namenjen iznos od nepuna 104 miliona dinara. Ovo praktično znači da će svaki akcionar koji je imao taj status 10. januara tekućeg godine po osnovu dividende dobiti bruto iznos od 45,4 dinara. Kako je saopšteno, isplata dividende i nagrada zaposlenima biće sprovedena do kraja tekuće godine.

Akcije Mlekare Subotica na Beogradskoj berzi od početka godine beleže rast vrednosti od 12,5 procenata, a po poslednjoj ceni od 1.350 dinara tržišna kapitalizacija ove mlekare iznosi 3,1 milijarda dinara.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 2
Pregleda: 3757
Povezane teme

mlekara subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.