Komentara: 10
Pregleda: 3403

Mlađe selekcije hokejaša Spartaka učestvovale na turnirima u Mađarskoj

18.11.2014. u 10:51h
Izvor: Subotica.com
Mlađe selekcije HK "Spartak" (U8 / U10) za vikend su učestvovale na dva turnira u Mađarskoj, u Dunaujvarošu i Kiškorošu. Starija grupa je na turniru nastupila u nešto izmenjenom sastavu u cilju sticanja neophodnog iskustva pojedinih igrača, dok je mlađa selekcija još jednom pokazala očigledan potencijal i kvalitet koji je posledica vrednog rada.
Mlađe selekcije hokejaša Spartaka učestvovale na turnirima u Mađarskoj

Selekcija U10 nastupila je na turniru "C" kategorije u Dunaujvarošu, na kojem se u sastavu Spartaka nisu našlo 5-6 najboljih igrača iz ove generacije kako bi igrači koji imaju nešto malo manje "iskustva" još više osetili igru i preuzimanje odgovornosti, ali i kako bi dobili na samopouzdanju, a uz početak rada na ledu u Subotici, još više doprineli kvalitetnijim nastupima na utakmicama i turnirima.

Bez obzira što su u sve četiri odigrane utakmice doživeli poraze, ova prilika je bila odlična da se neki igrači oprobaju na međunarodnoj sceni u ovoj kategoriji.  Spartak je poražen od  ekpa: Vašaš SC 1 (0:6), Dab Docler C2 (1:2), Vašaš SC 2 (2:5) i Dab Docler C1 (0:5).

Mlađe selekcije hokejaša Spartaka učestvovale na turnirima u Mađarskoj

Za HK "Spartak" U10 su nastupili: Đukanović Luka, Herbatin Oliver, Feher Čongor, Šandor David, Bukvić Nikita, Vučić Dalibor, Vaštag Ivett, Miklenović Mellanija, Ujhelji Hunor, Stantić Sara i Sekulić Elena. Trener: Brestovac Uroš

Najmlađa takmičarska selekcija HK Spartak (igrači do 8 godina, 2007. i mlađi) nastupila je u nedelju na turniru "B" kategorije u Kiškorošu, gde su odigrali ukupno 4 utakmice.

Kako kažu u HK "Spartak" kod ove selekcije je napredak najuočljiviji, jer su od početka sezone na svakom svom nastupu popravljali rezultate, i još važnije svoju igru i odnos prema istoj. Na Ovom turniru Spartak je zabeležio dve pobede, jedan nerešeni susret i jedan poraz. Ostvareni su sledeći rezultati: Spartak - Veszprem 6:0, Spartak - Vašaš 1:4, Spartak - Dab Docler 2:2, Spartak - Kiškoroš 7:1.

Mlađe selekcije hokejaša Spartaka učestvovale na turnirima u Mađarskoj

Za HK "Spartak" U8 su nastupili: Konakov Novak, Pećerić Slaven, Lulić Marko, Benčić Mihajlo, Kuntić David, Vučinić Vasilije, Prčić David, Hajdu Mark, Rac Szabo Hanna i Sabo Mate. Trener: Brestovac Uroš.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 3403
Povezane teme

hokej na ledu

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.