Komentara: 19
Pregleda: 5669
Foto

Mladi MZ "Centar 3" ulepšavali svoju okolinu

14.11.2015. u 16:52h
Izvor: Subotica.com
Mladi MZ "Centar 3" ulepšavali svoju okolinu

Radna akcija "Mladi za uređeniji i lepši centar grada" održana je danas u Mesnoj zajednici "Centar III".

Akcija koja je održana u organizaciji UG "Omladinski centar Subotica" i MZ "Centar III", okupila je preko trideset aktivista koje je činio veliki broj mladih sugrađana. Akcenat je bio na krečenju brojnih grafita koji ruže naselje "Tokio" kao i čišćenje divljih deponija u naselju posebno na mestu zgrade nekadašnjeg "Integrala", sve u cilju unapređenja kvaliteta života stanovnika ovog dela grada.

Veliku pomoć organizaciji ove radne akcije pružila je i lokalna samouprava putem čijeg konkursa je "Omladinski centar Subotica" aplicirao za sredstva.

Mladi MZ "Centar 3" ulepšavali svoju okolinu

Po rečima rukovodstva MZ "Centar 3" ovo je bio samo deo projekta "Mladi za uređeniji i lepši centar grada", a koji će se nastaviti sa daljim radom - radnim akcijama, kao i sportskim aktivnostima mladih okupljenih oko ovog projekta.

Izvor: Subotica.com
Sređivanje okoline Tokija i Centra 3 Sređivanje okoline Tokija i Centra 3 Sređivanje okoline Tokija i Centra 3 Sređivanje okoline Tokija i Centra 3 Sređivanje okoline Tokija i Centra 3 Sređivanje okoline Tokija i Centra 3 Sređivanje okoline Tokija i Centra 3 Sređivanje okoline Tokija i Centra 3
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 19
Pregleda: 5669
Povezane teme

uređenje grada subotica

mz centar 3

uređenje javnih površina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.