Komentara: 1
Pregleda: 2257

Mladi hokejaši Spartaka (U10) osvojili turnir u Budimpešti

30.03.2015. u 18:47h
Izvor: Subotica.com
Hokej klub "Spartak" je u sklopu nastavka nastupa i takmičenja u sezoni 2014/15 sa svojom selekcijom U10 nastupio je u subotu na turniru B kategorije održanom u Budimpešti. Mlade nade srpskog hokeja su ovom prilikom ostvarile maksimalan učinak i zasluženo osvojile prvo mesto.
Mladi hokejaši Spartaka (U10) osvojili turnir u Budimpešti

Na takmičenju Spartak je imao maksimalan učinak. U četiri odigrana meča pobeđeni su Ferencvaroš (9:4), KSI Budapest (12:3), Jaszbereny Fokak (6:1) i Jegkert (4:2).

Za subotičku ekipu na ovom turniru su nastupili: Đukanović Luka, Kostić Luka, Pećerić Petar, Sekulić Elena, Kiš Matej, Bašić Palković Andrej, Bašić Palković Filip, Herbatin Oliver, Kovačević Nikola i Vučić Aleksa. Treneri: Jaramazović Zoran i Morris Nolan.

Nastup na ovom turniru u Budimpešti je ujedno bio i poslednja provera pred završni turnir sezone "Šile 2015" za selekcije U8 i U10 koji će se održati narednog vikenda u Beogradu, u organizaciji HK "Crvena zvezda", kao jedan od najjačih turnira u regionu.

Tradicionalno HK "Spartak" ostvaruje dobre rezultate na ovom turniru, a svoj kvalitet obe navedene selekcije Subotičana će morati da potvrde uz mnogo truda, zalaganja i borbenosti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 2257
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.