Komentara: 7
Pregleda: 4031

Mladi dobijaju Gradski omladinski centar u zgradi Doma vojske

22.04.2015. u 21:47h
Izvor: Radio Subotica
Mladi će do kraja godine dobiti Gradski omladinski centar koji će, prema najavama, biti smešten u zgradi Doma vojske. Projekat je odobren od strane Ministarstva omladine i sporta i vredan je oko milion i 200 hiljada dinara.
Mladi dobijaju Gradski omladinski centar u zgradi Doma vojske

Predstavnica Unije srednjoškolaca Teodora Pavković je najavila da će u petak, 24. aprila, od 10 do 15 časova, na Trgu Slobode biti sprovedena zajednička akcija pod nazivom "Srednjoškolci za srednjoškolce" koju su organizovali Unija srednjoškolaca iz Subotice i gradska Kancelarije za mlade, gde će mladi, između ostalog, dati podršku takozvanom "Tijaninom zakonu" i drugim aktivnostima.

Projekat ima za cilj podsticanje srednjoškolskog aktivizma, kao i unapređivanje društvene odgovornosti subotičkih preduzetnika.

Izvor: Radio Subotica
Konferencija za novinare Konferencija za novinare Konferencija za novinare Konferencija za novinare Konferencija za novinare Konferencija za novinare Konferencija za novinare
Postavljeno pre 9 godina i 18 časova
Komentara: 7
Pregleda: 4031
Povezane teme

gradski omladinski centar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.