Komentara: 4
Pregleda: 2560

Mirko Bajić: Rušenje pozorišta zločin prema gradu

25.04.2012. u 16:01h
Izvor: RTV Yueco
Govoreći o rušenju i izgradnji zgrade Narodnog pozorišta u Subotici, Mirko Bajić nosilac liste Saveza bačkih Bunjevaca, rekao je da je rušenje pozorišta zločin prema gradu, da je to ubijanje duše grada I da je to najveći promašaj vlasti u sto godina.
Mirko Bajić: Rušenje pozorišta zločin prema gradu

Kada je donošena odluka na Skupštini grada tvrdilo se da su ugovori po kojima 45% plaća Republika, 45% Pokrajina, a grad samo 10%, validni i pred međunarodnim sudovima. Predsednik Skupštine ignorisao je tada i mišljenje stručnjaka i zahteve građana da se pozorište ne ruši, već da se izvrši revitalizacija.

Pored mene protiv rušenja je glasalo još samo 4 odbornika, a Ljubica Kiselički je za govornicom iznela da Demokratska stranka preuzima odgovornost za kao je navela, delo za budućnost, a nas koji smo bili protiv nazvala je luzerima - rekao je Mirko Bajić. Mi tražimo da oni koji su preuzeli odgovornost – odgovaraju! Kada uđemo u Skupštinu grada zahtevaćemo da se ugovori ispune i da se pozorište, koje je potrebno gradu, završi.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2560
Povezane teme

mirko bajić

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.