Komentara: 1
Pregleda: 3204

Mirko Bajić otvorio Y krak

30.04.2012. u 17:05h
Izvor: RTV Yueco
Kako je i najavljeno, danas su pod parolom: pomognimo izgradnju Y kraka, Mirko Bajić i kandidati sa liste Saveza bačkih Bunjevaca, izašli na trasu Y kraka spremni da pomognu u dovršetku izgradnje, svesni da je takozvani Y krak najvažnija investicija u Subotici.
Mirko Bajić otvorio Y krak

Na trasi međutim nije bilo nikog osim čuvara mašina, gde je pre samo sedam dana boravio Ministar obilazeći gradilište gde se sve prašilo od posla i rada mašina. Ogorčeni smo zbog takvih zloupotreba i laži u predizbornoj kampanji i došli smo da pomognemo a ne da kritikujemo, a ispada da smo nasamareni rekao je Mirko Bajić. S obzirom da je naš Ministar vezao svoju političku karijeru za Y krak a znamo da je čovek od reči, kako nebi podneo ostavku i vratio nam se u grad, a to bi za sve nas bila velika šteta, odlučili smo da ipak uradimo šta možemo i ispunimo bar deo obećanja, rekao je Mirko Bajić i pozvao svoje članove da urede pristupni put saobraćajnici.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3204
Povezane teme

Y krak

mirko bajić

izbori subotica 2012

izbori 2012

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.