Komentara: 5
Pregleda: 3339

Minimalna pobeda fudbalera Spartaka za prolaz u osminu finala Kupa Srbije

24.09.2014. u 20:19h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka uradili su minimalno što je trebalo da se prođe u naredno kolo Kupa Srbije pošto su danas savladali Radnik iz Surdulice sa 1:0 (1:0). Gol je postigao Mrkela u 26' minutu.
Minimalna pobeda fudbalera Spartaka za prolaz u osminu finala Kupa Srbije

U prilično nezanimljivoj utakmici šesnaestine finala Kupa Srbije na Gradskom stadionu u Subotici pobedu i prolaz u naredno kolo ostvario je Spartak pobedivši prvoligaša iz Surdulice, ekipu Radnika.

Posle blagog pritiska i terenske inicijative domaćih fudbalera stvoreno je nekoliko polušansi, a tek u 26' minutu je jedna šansa pretvorena u gol.  Strelac ispostaviće se jedinog gola bio je Mrkela koji je demonstrirao svoju brzinu i sa centra na odličan pas iz zadnje linije potrčao dugačak sprint, pobegao svojim čuvarima, izašao sam pred poslednju prepreku i precizno plasirao loptu pored golmana Radnika.

Iako su gosti u Suboticu došli kao autsajderi njihovi pokušaji na Spartakov gol nisu bili nimalo naivni, pa se tako beleži nekoliko šansi, pogotovo u drugom delu, koje su mogle utakmicu da odvedu u drugom pravcu. Jedna od naizglednijih bila je praktično u poslednjim minutima meča kada je oštra dalekometna lopta krenula ka okviru Spartakovog gola, ali prečka je zaustavila iznenađenje, odnosno neizvesnu završnicu i verovatno penal lutriju.

Utakmicu na Gradskom stadionu posmatralo je oko 300 gledalaca.

Minimalna pobeda fudbalera Spartaka za prolaz u osminu finala Kupa Srbije

Naredni meč u prvenstvu Spartak bi trebalo da igra u nedelju od 16 časova na Gradskom stadionu u Subotici, ali zbog potencijalnog održavanja Parade ponosa u nedelju Beogradu postoje naznake da će kolo biti pomereno za narednu sredu, pa bi zatim nastavili prvenstvo tri dana kasnije, u subotu. Zvaničnu odluku izneće FSS kada bude dobio potvrdu iz policije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3339

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

fudbalski kup srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.