Komentara: 3
Pregleda: 7271

Miloš Čodanović najbolji u Vojvodini i Srbiji u bacanju kugle

04.07.2015. u 11:43h
Izvor: Subotica.com
Na atletskom prvenstvu Vojvodine za slepe i slabovide održanom krajem juna u Zrenjaninu 26-ogodišnji Subotičanin Miloš Čodanović osvojio je zlatnu medalju, a par dana kasnije i najsjajniju na republičkom.
Miloš Čodanović najbolji u Vojvodini i Srbiji u bacanju kugle

Fantastičnom sportskom uspehu koji je Miloš ostvario na Prvenstvu Vojvodine u Zrenjaninu u konkurenciji 11 takmičara iz cele Srbije važno je spomenuti i treće mesto na Državnom prvenstvu koje je održano par dana kasnije u Kragujevcu, a na kojem je mladi Subotičanin još jednom pokazao svoje šampionske kvalitete i odbranio titulu najboljeg, ovaj put u kategoriji B2, u konkurenciji trinaest bacača kugle.

Što se tiče ambicija za neka buduća takmičenja Miloš ističe da bi želeo da nastupi na Olimpijadi, kao i na evropskim takmičenjima kako bi pokazao da ima kvalitet za najviše domete i u konkurenciji evropskih i svetskih bacača kugle. Za te ciljeve potrebno je ispuniti određene norme, ali Miloš je na pravom putu i vrlo je motivisan da to i učini.

Miloš Čodanović najbolji u Vojvodini i Srbiji u bacanju kugle

Po rečima Čodanovića do ovog uspeha je došlo jer je Atletski klub "Spartak" nedavno počeo da sarađuje sa Savezom slepih i slabovidih u Subotici, a posebnu zahvalnost duguje treneru Šandoru Sekeljiju.

Miloš se zahvalio i sponzorima koji su mu pomogli da učestvuje na ovim takmičenjima i izrazio je nadu da će mu, između ostalih, i grad nastaviti pomagati da ostvari svoje snove i nastupi na velikim međunarodnim takmičenjima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 7271
Povezane teme

atletika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.