Komentara: 0
Pregleda: 3982

Mesečni izveštaj Službe hitne medicinske pomoći

02.12.2015. u 01:12h
Izvor: Subotica.com
Služba hitne medicinske pomoći je tokom novembra imala 950 lekarskih intervencija u gradu i vangradskim punktovima Bajmok i Čantavir. Najčešće su se javljali pacijenti koji imaju bolesti kardiovaskularnog sistema. Veći broj pacijenata je vožen na hospitalni tretman zbog moždanog udara.
Mesečni izveštaj Službe hitne medicinske pomoći

U ambulanti Službe hitne medicinske pomoći pregledano je preko 1.450 pacijenata, a transportne ekipe su imale 1.700 intervencija (transport na specijalistički pregled, u druge centre i davanje terapije u kućnim uslovima). Zbog akutnog infarkta srca tokom oktobra na Institut za KVBV je preveženo 11 pacijenata (u oktobru 5).

Od ponedeljka, 23.11.2015. godine, ambulantni pregledi se ne obavljaju u zgradi Službe hitne medicinske pomoći. Zbog radova u ulici Petefi Šandora u kojoj se nalazi Služba hitne medicinske pomoći, navedena služba prima pacijente u ambulanti ogranak IV na Halaškom putu br. 55, u periodu od 20 h do 07 h ujutru, kao i  vikendom – od subote u 14,00 h do ponedeljka u 7,00 h.  Služba za zdravstvenu zaštitu dece će obavljati dežurstvo u Dečijem dispanzeru, Đure Đakovića 14, u periodu od 20h do 24h.

Radnim danom pacijenti se isključivo javljaju izabranom lekaru.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3982
Povezane teme

hitna pomoć

dom zdravlja subotica

hitna medicinska pomoć

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.