Komentara: 9
Pregleda: 5095

Mediteransko veče u hotelu Galleria

13.11.2013. u 00:55h
Hotel Galleria organizuje tradicionalno “Mediteransko veče” 16. novembra sa početkom u 20:00 časova. “Mediteransko veče” je prepoznatljiv brend hotela Galleria i jedinstvena je prilika da gosti uživaju u specijalitetima mediteranske kuhinje pripremanim od strane vrhunskih kuvara.
Mediteransko veče u hotelu Galleria

Pored gastronomskih specijaliteta gosti će imati priliku da degustiraju I odabrana vina za ovo veče kao i notama mediteranske muzike. Pored toga Balska dvorana će imati specijalnu dekoraciju za ovu priliku.

Neka od jela koja će se naći na švedskom stolu su: jastog, ostrige, vongole, saint jaques, kapisanti, kavijar, prženi rakovi madagascar, orada sa endivijom, galette sa plodovima mora, grdoba sa zelenim biberom, džepići od lignji, rodoski brancin.... i još mnogo toga.

Što se tiče deserata na meniju će biti: tart au citronaise (Francuska), kadiyif (Turska), tiramisu & brownie soffice (Italja), torta od viskija (Španija), granola sa svežim kompotom od agruma (Maroko).... i još mnogo toga

Ukoliko želite da uživate u mediteranskoj atmosferi u Subotici, broj za informacije i rezervacije je 024/647–282 ili 647–100.

www.galleria-center.com/mediteransko-vece

Mediteransko veče u hotelu Galleria

Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 5095
Povezane teme

hotel galleria

mediteransko veče

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.