Komentara: 1
Pregleda: 3040
Foto

Maksimalna pobeda odbojkašica Srbije na startu kvalifikacija

09.05.2013. u 00:26h
Izvor: Odbojkaški savez Srbije
Juniorke Srbije započele su maksimalnom pobedom na turniru A grupe kvalifikacija za XVII SP 2013. koje se održava u subotičkoj Hali sportova.
Maksimalna pobeda odbojkašica Srbije na startu kvalifikacija

Izabranice Ratka Pavličevića su sinoć, u 1. kolu pobedile Portugaliju sa 3:0, po setovima 25:20, 25:9, 25:6 posle 66 minuta igre. Utakmicu u dvorani HS "Dudova šuma" posmatralo je 300 gledalaca, a sudili su Veronika Mioara Papadopol iz Rumunije i Eleni Danilidu iz Grčke.

U meču koji je odigran pre ovog juniorke Francuske došle su do prve pobede na turniru A grupe kvalifikacija za XVII SP 2013.. Francuska je danas, u prvoj utakmici 1. kola, savladala Dansku sa 3:2, po setovima 19:25, 20:25, 25:13, 25:20 i 15:10 posle 101 minuta igre.

Fotografije sa ove dve utakmice možete da pogledate u povezanim albumima.

Izvor: Odbojkaški savez Srbije

Odbojka (Ž): Srbija - Portugalija (kvalifikacije za Svetsko prvenstvo juniorki)

Odbojka (Ž): Srbija - Portugalija (kvalifikacije za Svetsko prvenstvo juniorki) Odbojka (Ž): Srbija - Portugalija (kvalifikacije za Svetsko prvenstvo juniorki) Odbojka (Ž): Srbija - Portugalija (kvalifikacije za Svetsko prvenstvo juniorki) Odbojka (Ž): Srbija - Portugalija (kvalifikacije za Svetsko prvenstvo juniorki) Odbojka (Ž): Srbija - Portugalija (kvalifikacije za Svetsko prvenstvo juniorki) Odbojka (Ž): Srbija - Portugalija (kvalifikacije za Svetsko prvenstvo juniorki) Odbojka (Ž): Srbija - Portugalija (kvalifikacije za Svetsko prvenstvo juniorki) Odbojka (Ž): Srbija - Portugalija (kvalifikacije za Svetsko prvenstvo juniorki)
Pogledaj ostale fotografije

Odbojka (Ž): Francuska - Danska (kvalifikacije za Svetsko prvenstvo juniorki)

Odbojka (Ž): Francuska - Danska (kvalifikacije za Svetsko prvenstvo juniorki) Odbojka (Ž): Francuska - Danska (kvalifikacije za Svetsko prvenstvo juniorki) Odbojka (Ž): Francuska - Danska (kvalifikacije za Svetsko prvenstvo juniorki) Odbojka (Ž): Francuska - Danska (kvalifikacije za Svetsko prvenstvo juniorki) Odbojka (Ž): Francuska - Danska (kvalifikacije za Svetsko prvenstvo juniorki) Odbojka (Ž): Francuska - Danska (kvalifikacije za Svetsko prvenstvo juniorki) Odbojka (Ž): Francuska - Danska (kvalifikacije za Svetsko prvenstvo juniorki) Odbojka (Ž): Francuska - Danska (kvalifikacije za Svetsko prvenstvo juniorki)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3040
Povezane teme

hala sportova

odbojka

ženska odbojka

ženska odbojkaška reprezentacija srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.