Komentara: 26
Pregleda: 7166

Lokalna samouprava namerava da raskine ugovor sa JKP "Čistoća i zelenilo" oko poslova pošumljavanja

08.03.2014. u 15:34h
Izvor: Radio Subotica
Član Gradskog veća zadužen za poljoprivredu Šimon Ostrogonac izjavio je da je lokalna samouprava uputila nadležnim republičkim i pokrajinskim telima zahtev za raskid ugovora sa Javnim komunalnim preduzećem "Čistoća i zelenilo" oko poslova pošumljavanja.
Lokalna samouprava namerava da raskine ugovor sa JKP "Čistoća i zelenilo" oko poslova pošumljavanja

Kako je naveo, reč je o 400 hektara zemljišta, od čega se polovina nalazi u Đurđinu, a po 100 u Žedniku i na Bikovu. Ostrogonac kaže da čim iz Ministarstva poljoprivrede dobiju pozitivan odgovor, te parcele će se odmah naći u programu izdavanja državnog zemljišta.

Ističući da se na Đurđinu nalazi džungla a ne šuma, te da je niklo tek 13 odsto sadnica, Ostrogonac je rekao da je lokalna samouprava od Pokrajine dobila zahtev za povrat sredstava, a verovatno će sličan dopis stići i iz Beograda.

Ostrogonac je ponovio da će, zbog toga što su pronevereni milionski iznosi, odgovorne osobe za to morati da snose sankcije.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 26
Pregleda: 7166

Povezane vesti

Povezane teme

Grad Subotica

jkp čistoća i zelenilo

pošumljavanje subotice

šimon ostrogonac

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.