Komentara: 0
Pregleda: 6033

Letnje akcije Galleria Wellness centra

17.08.2015. u 16:59h
Izvor: Subotica.com
U avgustu mesecu, kada je koncentracija polena u vazduhu na najvišem nivou i izaziva alergijske reakcije kod mnogih naših sugrađana, Galleria Wellness centar je pripremio 25% popusta na dolazak u Slanu sobu.
Letnje akcije Galleria Wellness centra

Slana soba pomaže osobama koje boluju od alergija tako što olakšava i ublažava simptome, te im omogućava da se mnogo bolje osećaju. Redovne terapije solju će sprečiti učestalost alergijskih simptoma.

Ako patite od simptoma alergija, Slana soba će Vam pomoći pri smanjenju otoka nosne šupljine i razređenju “nosne sluzi” koja prouzrokuje začepljenje nosa. Disajni putevi će se proširiti i omogućiti drenažu sinusa, što će Vam doneti veliko olakšanje.

Letnje akcije Galleria Wellness centra

Ukoliko želite da uživate u blagodetima osnovnih wellness sadržaja - Dr Kneipp vodena terapija, Finska i Parna sauna, Slana soba, Relax zona, Hidromasažne kade, povedite 3 prijatelja na Dnevnu kartu od 4h, i za Vas će karta biti gratis.

Letnje akcije Galleria Wellness centra

Za goste koji odlaze u teretanu i žele da upotpune efekte  fitnesa, izdvojili smo uslugu korišćenja  Sauna na 30 min. Odlazak u saunu omogućava detoksikaciju, poboljšanje imuniteta, sagorevanje kalorija, jačanje srca i kardiovaskularnog sistema, opuštanje mišića, a i doprinosi mirnom snu i kvalitetnom odmoru.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 6033
Povezane teme

hotel galleria

wellness centar subotica

wellnes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.