Komentara: 16
Pregleda: 5238

Letnja akcija SuBus sistema

16.07.2015. u 16:54h
Izvor: Subotica.com
Zahvaljujući velikom interesovanju putnika, JP“Subotica-trans“ i ovog leta organizuje promotivnu akciju za dopunu elektronskih novčanika.
Letnja akcija SuBus sistema

Svim putnicima koji za vreme trajanja akcije dopune svoje novčanike sa iznosom od 500,00 dinara, Subotica-trans poklanja bonus dopunu u vrednosti od 400,00 dinara. Pravo na bonus opciju imaju i već postojeći korisnici elektronskih novčanika i oni koji će tek da ga kupe po prvi put.

Korisnici koji prvi put kupuju elektronski novčanik, plaćaju isto 400,00 dinara za plastiku po važećem cenovniku. Nema vremenskog ograničenja za korišćenje bonus dopune (uplaćeni iznos važi dok se ne iskoristi). Pravo na bonus dopunu korisnici imaju samo jednom u toku trajanja akcije.

Cilj akcije je da stimuliše građane na učestalo korišćenje javnog prevoza i na korišćenje elektronskih novčanika što ujedno omogućava kupovinu jeftinijih voznih karata u vozilima.

Letnja akcija SuBus sistema traje od 10.08.2015. do 21.08.2015. godine, a sajt možete posetiti na zvanično  sajtu SuBus sistema.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 5238

Povezana vest

Povezane teme

Suboticatrans

popust na karte suboticatrans

SuBus

autobuske karte

javni prevoz

elektronski novčanik

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.