Komentara: 0
Pregleda: 1538

Kup Srbije: Odbojkašice dočekuju Jedinstvo, odbojkaši gostuju u Kragujevcu

26.12.2014. u 12:48h
Izvor: Subotica.com
U večerašnjim revanš utakmicama četvrtfinala Kupa Srbije odbojkašice Spartaka od 19 časova u Hali sportova igraju protiv Jedinstva iz Užica, dok će pola časa kasnije u Kragujevcu početi revanš meč koji muška ekipa Spartaka igra protiv Radničkog.
Kup Srbije: Odbojkašice dočekuju Jedinstvo, odbojkaši gostuju u Kragujevcu

Po propozicijama takmičenja u Kupu Srbije, plasman u polufinale će izboriti ekipa koja ima bolji set količnik. Ukoliko je set količnik identičan, plasman na finalni turnir će izboriti ekipa koja ima bolji poen količnik. U slučaju da je i poen količnik identičan o plasmanu u polufinale će odlučiti "zlatni set"

U prvom meču odbojkašice su pobedile maksimalnim rezultatom 3:0, pa im je tako potreban samo jedan set kako bi ostvrile plasman na završni turnir. Meč se igra u subotičkoj Hali sportova, počinje u 19 časova, a ulaz je besplatan.

Kod muške ekipe je obrnut slučaj. Oni su na domaćem terenu poraženi sa 3:0 i sada ih očekuje izuzetno teško gostovanje u kojem ako žele da prođu dalje moraju ne samo da pobede sa 3:0, nego to mora biti i ubedljivije nego što je to bilo u Subotici. Meč između Spartaka i Radničkog igra se u Kragujevcu sa početkom u 19,30 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1538
Povezane teme

hala sportova

odbojka

odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.