Komentara: 10
Pregleda: 8257

Kućno smeće odlagati u za to predviđene tipske kante

02.02.2017. u 13:08h
Izvor: Subotica.com
Kućno smeće odlagati u za to predviđene tipske kante

Mesna zajednica "Dudova šuma" obaveštava građane da je u toku pražnjenje kućnog otpada iz tipskih kanti za smeće koje su podeljene od strane JKP "Čistoća i zelenilo", kao i iz drugih tipskih kanti. Napominje se takođe da se odnosi kućni otpad koji je spremljen i odložen pored kante u zavezanom džaku, kao i uvezane snopove granja u veličini od 50 cm.

Mole se građani da smeće ne odlažu u malim plastičnim kesama, raznim šerpama, posudama od farbe, kartonskim kutijama, papirnim džakovima i slično, kao  da svoj otpad odlože ispred kuće pre prolaska vozila JKP "čistoća i zelenilo" - u protivnom tako odložen kućni otpad se neće odnositi.

Radnici Čistoće i zelenila će odneti sav otpad koji je spremljen na gore naveden način i koji po gradskoj odluci spada u kućno smeće, izuzev šuta, metalnih  predmeta, đubreta iz živinarnika i kabastog otpada. Za ovu vrstu otpada navedneo preduzeće organizuje prolećnu i jesenju akciju čišćenja grada.

Stanovnici koji nisu primili tipske kante, iste mogu podići u prostorijama MZ  "Dudova šuma" u ulici Braće jugović 17. od ponedeljka, 6. februara u vremenskom periodu od 10-12 časova i popodne od 16-18 časova. Neophopdno je da građanin ponese ličnu kartu sa adresom u okviru MZ.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 8257
Povezane teme

dudova šuma

jkp čistoća i zelenilo

mz dudova šuma

podela kanti

kante za smeće

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.