Komentara: 6
Pregleda: 5031

Krov Hale sportova dobija novi izgled

06.09.2014. u 20:49h
Izvor: RTV Yueco
Na Hali sportova u Dudovoj šumi trenutno se privode kraju radovi na sanaciji istočnog i severnog dela krova.Krov se prekriva limenim panelim kako taj deo Hale nebi više prokišnjavao. Investicija je vredna oko 2,5 miliona dinara.
Krov Hale sportova dobija novi izgled

Po rečima direktora JKP "Stadion" Roberta Tota krov na Hali sportova jedan je od prvih većih poslova koji je ove godine bio u planu da se realizuje kako istočni i severni deo nebi više prokišnjavao i kako bi se posle moglo početi sa unutrašnjim uređivanjem Hale sportova.

Investicija je vredna oko 2,5 miliona dinara od kojih je polovinu investirao grad a polovinu JKP "Stadion" iz sopstvenih sredstava.

Pored Hale sportova i Gradski stadion se od pre par meseci nalazi u nadležnosti JKP "Stadion", a po rečima Roberta Tota mnogo toga je do sada urađeno na i okolo samog stadiona.

Pored pomenuta dva objekta, tu je i Gradsko klizalište za koje je nabavljen materija kako bi se uradila ograda oko samog teren.Potrebno je uraditi i remont rolbe za led i mašine koja stvara ledenu podlogu.

Pored klizališta na Bazenu u Dudovoj šumi potrebno je prekriti bazen novim balonom međutim to ove godine neće biti moguće zbog ograničenih finansijskih sredstava. Zatvoren bazen na Prozivci biće okrečen dok je na Gradskom strelištu u toku poslednja faza rekonstrukcije krova.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 5031
Povezane teme

hala sportova

gradski stadion

gradsko klizalište

robert tot

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.