Komentara: 7
Pregleda: 7514

Krivična prijava zbog krijumčarenja veće količine infuzionih setova

18.02.2016. u 11:14h
Izvor: Subotica.com
Carinici su prošle subote nešto pre ponoći na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja oko 250 infuzionih setova, saopšteno je iz Uprave carina.
Krivična prijava zbog krijumčarenja veće količine infuzionih setova

Infuzione setove „Terumo Surflo“ Winged Infusions Sets pokušao je da prokrijumčari 52-godišnji mašinski tehničar iz Beograda, zaposlen u jednom udruženju za zaštitu životinja. On je sa još jednim saputnikom putničkim kombijem „Nissan“ beogradskih registarskih oznaka, na putu iz Nemačke ka Srbiji, pristigao na granični prelaz trakom obeleženom zelenim semaforom, predviđenom za putnike koji nemaju ništa za carinjenje.

Na uobičajeno pitanje carinika, odgovorio je da nemaju ništa što bi prijavili, izuzev ličnih stvari. Detaljnim pregledom kombija, među ličnim stvarima pored zadnjeg sedišta, pronađena je kartonska kutija puna infuzionih setova, čija je vrednost procenjena na preko 5.000 dolara.

Kako saznajemo protiv putnika će biti podignuta krivična prijava, tako da će se ovim slučajem dalje baviti policija.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 7514
Povezane teme

granični prelaz horgoš

krijumčarenje robe

uprava carina

zaplena robe

carinski prekršaj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.