Komentara: 3
Pregleda: 7380

Krenule isplate za nezaposlene

03.07.2012. u 19:40h
Izvor: RTV Yueco
Danas je počela isplata redovne novčane naknade nezaposlenim licima, kao i privremene naknade raseljenim licima sa područja Kosova i Metohije, saopšteno je iz Nacionalne službe za zapošljavanje.
Krenule isplate za nezaposlene

U republičkoj NSZ kažu da su iz Trezora prebačena sredstva za isplatu novčanih naknada za nezaposlene na osnovu osiguranja u slučaju nezaposlenosti, u iznosu od oko 317 miliona dinara za isplatu novčanih naknada. Sa tim sredstvima i sredstvima NSZ iz doprinosa ukupno će biti isplaćeno 1,74 milijarde dinara za novčane naknade - redovna novčana naknada i privremena naknada raseljenim licima sa područja Kosova i Metohije.

Takođe, očekuje se da će uskoro biti prebačena i sredstva za aktivne mere zapošljavanja. NSZ je demantovala da je potrošila više sredstava od planiranog za prvu polovinu godine, podsetivši da je republičkim budžetom NSZ za aktivne mere zapošljavanja u ovoj godini odobreno 3,4 milijarde dinara.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 7380
Povezane teme

Nacionalna služba za zapošljavanje

isplata za nezaposlene

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.