Komentara: 1
Pregleda: 1699

Košarkašice Spartaka savladale Radnički (72:58)

19.02.2015. u 11:02h
Izvor: Subotica.com
U nestandardnom terminu, u sred radne nedelje, košarkašice Spartaka juče su u Subotici savladale ekipu Radničkog iz Kragujevca rezultatom 72:58. Do kraja prvenstva ostala su još dva kola, a po aktuelnim propozicijama KSS Spartak je porazom protiv Bora u prošlom kolu i matematički izgubio šanse da zadrži prvoligaški status, ali...
Košarkašice Spartaka savladale Radnički (72:58)

Spartak je do pobede došao mnogo boljom igrom u prvih 20 minuta. Rezultatsku prednost domaći tim počeo je da stvara u finišu prve četvrtine, kada su Zlajić i Vidović vezale dve trojke za 21:14.

Upravo ove dve pomenute košarkašice bile su prilično raspoložene ove večeri. Dve vezane trojke Zlajić i jedna Vidović donele su domaćem timu prednost 40:25 u 19. minutu, a prvo poluvreme završio sa ubedljivih 43:25.

Domaći tim je u drugih 20 minuta osujetio sve pokušaju rivala da ugrozi vođstvo, tako da Radnički ni u jednom momentu nije uspeo da spusti zaostatak na jednocifrenu razliku.

Zlajić je bila najefikasnija u domaćem timu sa 20 poena (6-14 za tri poena), Vidović je postigla 15 (10 skokova, 6 asistencija), a Suturović 12.

Spartak u narednom kolu dočekuje Srbobran, dok u poslednjem kolu gostuje Vršcu.

Kao što smo pisali u poslednjem izveštaju kada je Spartak poražen u Boru, po propozicijama Košarkaškog saveza Srbije poslednje 3 ekipe napuštaju Prvu ligu, ali pojavila se nezvanična informacija da bi se ta pravila do početka nove sezone mogla ili promeniti ili primeniti neka vrsta leks specijalisa koji bi omogućio Spartaku, između ostalih, da zadrži prvoligaški status.

Posle nekompletnog 20. kola Spartak zauzima pretposlednje mesto.

Košarkašice Spartaka savladale Radnički (72:58)

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 1699

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

ženski košarkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.