Komentara: 0
Pregleda: 1870

Košarkašice Spartaka poražene od Crvene zvezde (48:80)

29.11.2016. u 12:11h
Izvor: Subotica.com
Košarkašice Spartaka poražene su u Subotici od Crvene zvezde rezultatom 48:40. Trener Blagoja Ivić imao je puno problema da sastavi ekipu pred ovaj duel, a to se i odrazilo i na rezultat.
Košarkašice Spartaka poražene od Crvene zvezde (48:80)

Subotičanke su potajno gajile nadu da mogu da iznenade Crvenu zvezdu, koja na sever Bačke nije došla kao izraziti favorit, iako se znalo da Spartak ima problema sa sastavlajnjem ekipe, ali končani rezultat mogao bi da nametne zaključak da je bila u pitanju igra mačke i miša.

Rezultat i igra u prvom poluvremenu nisu ni slutili debakl koji će Spartak doživeti nakon poslednjeg sudijskog zvižudka. Posle prvih 20 minuta gošće su imale +12, ali u nastavku neobjašnjiv pad, greška za greškom i ubedljiv poraz je bio neizbežan. Na kraju su Beograđanke meč završile sa +32.

Odustvo na ovom meču nesumnjivo najbolje košarkašice Spartaka Sanje Orozović itekao se osetio u svim segmentima igre, ponajviše u napadu. Raspoložene igračice Crvene zvezde iskoristile su svaki poklon, a bilo ih mnogo, koji su dobili od Ivićevih izabranica.

Trener domaćih čestitao je gošćama na zasluženoj pobedi, svestan da sa malim fondom igračica i kvalitetom igračica koji trenutno Spartak ima ne mogu da se očekuju čuda, ali i naglasio da će se devojke boriti do kraja.

- "Zvezda je zasluženo pobedila, na nama je da što pre zaboravimo ovu utakmicu,d a s eokrenemo narednim protivnicima, imamo dosta igrački problema. Nije albini, nit ko kome treba da se pravda, bukvalno mučimo muku da skrpimo 7-8 igračica na treningu, ali borićemo, igraćemo do kraja. mislim da ovako nešto ne bi trebalo i neće se ponoviti." - rekao je Blagoja Ivić, trener ŽKK "Spartak"

Spartak - Crvena zvezda 48:80 (11:22, 13:14, 12:17, 12:27)

Jedina dvocifrena u ekipi Spartaka bila je Vidović koja je ubacila 10 poena. Subotičanke su imale 21 izgubljenu loptu i bile su izuzetno inferiorne pod obručem, dozvolite su gošćama da čak 29 puta više dođu do lopte, od toga 17 u napadu.

Spartak: Radulović, Suturović 2, Lekić, Pavlov 9, Vidović 10, Veselinović 6, Zlajić 7, Ivić 6, Frank, Jović 8, Kujundžić, Mirosavljev

Nakon ovog kola Spartak se nalazi na 6. mestu sa 13 osvojenih bodova. U narednom kolu "golubice" u subotu gostuju u Vrbasu, ekipi Vrbas Medele.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1870
Povezane teme

hala sportova

ženski košarkaški klub spartak

žkk spartak

ženska košarka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.