Komentara: 10
Pregleda: 2811

Košarkaši Spartaka završili sezonu porazom od Vršca (71:75)

21.03.2015. u 14:03h
Izvor: RTV Yueco
U poslednjem kolu sezone košarkaši Spartaka dočekali su sinoć ekipu Vršca i posle vrlo uzbudljive završnice ipak okončali sezonu sa porazom, ali koji neće uticati na to da subotička ekipa i naredne sezone nastupi u društvu najboljih.
Košarkaši Spartaka završili sezonu porazom od Vršca (71:75)

Košarkaši Spartaka sinoćnjom utakmicom protiv Vršca u Hali sportova završili su sezonu kada je u pitanju Prva košarkaška liga Srbije. Cilj je ostvaren, a to je opstanak u društvu najboljih.

Ovaj meč za Vršac je bio odlučujući u borbi za četvrtu poziciju koja bi ga u slučaju pobede odvela u Superligu, dok je Spartak odigrao bez imperativa pobede i rasterećeno, za domaću publiku koja je tokom većeg dela sezone pružala značajnu podršku mladoj ekipi.

Subotička publika mogla je da uživa u dobrim utakmicama tokom cele sezone. Da je bilo više sportske sreće ostvarila bi se i pobeda više, ali prva sezona posle mnogo godina u Prvoj ligi bila je i više nego dobra za košarkaše Spartaka koji su kroz jake utakmice sigurno mnogo naučili.

Spartak je sezonu završio sa učinkom od 7 pobeda i 15 poraza uz 29 osvojenih bodova.

Što se tiče utakmice protiv Vršca slavili su gosti rezultatom 71:75 posle penal završnice. Imao je Spartak kontrolu tokom cele utakmice, ali kako je to već bilo u toku sezone u poslednjoj četvrtini gosti su bili smireniji i došli do svoje 13 pobede.

Spartak - Vršac 71:75 (24:17, 11:15, 23:24, 13:19)

Najbolji u redovima Spartaka bio je Božidar Babović koji je postigao 20 poena, uz tri asistencije i odličnim šutem za tri poena 4/4. Slede Prlja i Živković sa po 10 dok se kod gostiju istakao odlični Miloš Dimić sa 30 poena.

Utakmicu je posmatralo oko 200 ljubitelja košarke.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 3 nedelje
Komentara: 10
Pregleda: 2811

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

košarkaški klub spartak

košarka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.