Komentara: 3
Pregleda: 4937

Kontinental uspostavlja saradnju sa subotičkim studentima

04.04.2013. u 15:52h
Izvor: RTV Yueco
Continental-ove kompanije u Srbiji pokreću program koji ima za cilj uspostavljanje saradnje sa studentima, kao i njihovu pripremu za uspešan početak karijere, kroz upoznavanje sa poslovnim procesima i razvoj neophodnih veština.
Kontinental uspostavlja saradnju sa subotičkim studentima

Ovaj “ProDrive” program namenjen je studentima završnih godina, apsolventima i kandidatima koji su skoro diplomirali, a omogućava studentima da stektenu znanja i veštine neophodne za početak uspešne karijere. Program omogućava da se polaznici programa upoznaju sa kompanijama koje su članice Continetal-a u Srbiji, posete proizvodne pogone, upoznaju se sa svim poslovnim procesima i menadžmentom, kao i da steknu određeni set veština kroz treninge organizovane za polaznika programa.

Za najbolje polaznike, obezbeđena je mogućnost da budu primljeni na letnju praksu u trajanju od dva meseca, kao i mogućnost da urade diplomski rad baziran na poslovnim procesima u Continental-u. Program se sprovodi u okviru sektora: proizvodnja, održavanje, kvalitet, logistika, finansije i ljudski resursi.

Kontinental uspostavlja saradnju sa subotičkim studentima

“ProDrive” program se sastoji iz četiri faze, a zainteresovani treba da pošalju biografiju na ljudski.resursi@fluid.contitech.rs najkasnije do 11.04.2013. godine sa naznakom “Prijava za ProDriver program”. Program je namenjen polaznicima koji imaju prebivalište na teritoriji Grada Subotica ili u okolnim opštinama.

ContiTech Serbia
Program za regrutovanje i saradnju sa studentima

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4937
Povezane teme

contitech subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.