Komentara: 27
Pregleda: 10933

Konkurs za idejno rešenje uređenja turističkog kompleksa uz obalu jezera Palića

18.11.2013. u 14:43h
Park Palić d.o.o. u saradnji sa Inženjerskom komorom Srbije – Regionalni centar Subotica, objavljuje poziv za učešće na Konkursu za idejno urbanističko - arhitektonsko rešenje uređenja banjsko-hotelskog kompleksa uz istočnu obalu jezera Palić.
Konkurs za idejno rešenje uređenja turističkog kompleksa uz obalu jezera Palića

Jedan od ključnih sadržaja i atrakcija rezorta Palić treba da bude novi Banjsko-hotelski kompleks sa sadržajima banje, velnesa, vodene zabave i pratećeg hotela a koji treba da posluži kao magnet za okolno hotelsko i pansionsko tržište i naročito lokalno tržište ljubitelja ovakvih usluga.

Planirani banjsko-hotelski kompleks sa sadržajima banje, velnesa, zabave na vodi i pratećim smeštajnim kapacitetom treba da predstavlja jedan od ključnih sadržaja i atrakcija turističke destinacije Palić, a ujedno da privuče korisnike postojećih hotela i pansiona, generiše izgradnju novih i naročito privuče lokalne ljubitelje ovakvog vida usluga. Lokalitet leži na nalazištu lekovitih termalnih voda.

Koncept ovog centra oslonjen je na tradicionalnu kulturu Palića kao istorijske banje ali sa elementima modernih centara vodenih doživljaja kakvi su uobičajeni u Srednjoj Evropi. Sam kompleks planirati tako da se maksimalno uklopi u okruženje i da ponudi kvalitetnu simbiozu funkcije i arhitekture, kao i da ponudi sve elemente modernih centara ovog tipa za različite kategorije korisnika.

Fond nagrada konkursa je 2.550.000 dinara u neto iznosu, prva nagrada je 1.150.000 din. Predaja konkursnih radova je do 17.02.2014. godine. Detaljne informacije i konkursni materijal se može preuzeti bez naknade sa sajta http://www.park-palic.rs/sr/index/konkurs-download

Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 27
Pregleda: 10933

Povezana vest

Povezane teme

palić

jezero palić

palićko jezero

Park Palić

banja palić

turizam palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.