Komentara: 10
Pregleda: 76553

Koncert Zdravka Čolića u Subotici

03.11.2016. u 01:56h
Izvor: PR tekst
Posle više od 8 godina, najveća balkanska zvezda - Zdravko Čolić održaće koncert u Subotici, 2. decembra u Hali sportova, sa početkom u 20.30 časova.
Koncert Zdravka Čolića u Subotici

Pred subotičkom publikom legendarni Čola poslednji put je nastupio u maju 2008. godine, a Hala sportova tada je bila tesna za sve one koji su želeli da sa njim zapevaju „Čija je ono zvijezda“, „Produži dalje“, „Ruška“, „Jedna zima sa Kristinom“ , „Živiš u oblacima mala“, „Mađarica“, „Ti si mi u krvi“, „Ej, draga draga“,  „Ti možeš sve, al’ jedno ne“, „April u Beogradu“, „Zvao sam je Emili“ i mnogi drugi...

Ulaznice za koncert su u prodaji od 1. novembra na svim prodajnim mestima "Eventima", kao i u kafeima "Bulevar" i "Borsalino" i u turističkoj agenciji "Big Blue" (Dimitrije Tucovića 8a). Za sve ljubitelje neprolaznih Čolinih hitova iz Sombora, Bečeja, Bačke Topole i Vrbasa postoji mogućnost organizovanog prevoza.

Cene ulaznica su 1.300 dinara za parter, 1.800 dinara za tribinu i 4.000 dinara za VIP.

Višečasovni spektakl neće izostati ni ovoga puta, a na repertoru će biti i stari i novi hitovi sa aktuelnog albuma „Vatra i barut“.

Izvor: PR tekst
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 76553

Povezane vesti

Povezano dešavanje

Povezane teme

koncert

hala sportova

hala sportova subotica

koncert hala sportova

zdravko čolić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.