Komentara: 10
Pregleda: 3995

Koncert Sergeja Ćetkovića za Dan zaljubljenih

27.01.2015. u 13:24h > 13:24
Izvor: Subotica.com
Koncert Sergeja Ćetkovića za Dan zaljubljenih

U četvrtak 22. januara u velikoj dvorani Doma sindikata u Beogradu održane su Balkanske muzičke nagrade na kojima su nastupile mnoge poznate ličnosti iz naše zemlje i regiona. Pored Sergeja Ćetkovića, među nagrađenima su se našli i Željko Bebek, Tonči Huljić, grupa Galija, Ana Stanić, Neverne Bebe, Valentino i mnogi drugi. Popularni Crnogorac je ovu priliku iskoristio da pozove Subotičane i Subotičanke na svoj koncert povodom Dana zaljubljenih, koji će se održati u Atriumu Hotela Galleria.

Koncert Sergeja Ćetkovića za Dan zaljubljenih će se održati 14. februara u Atriumu hotela Galleria, sa početkom u 21 čas (otvaranje u 19,30č).

Koncert Sergeja Ćetkovića za Dan zaljubljenih

Cena ulaznice za koncert je 1.000 din, a postoji mogućnost i kupovine VIP ulaznice po ceni od 2.500 din. Sve informacije vezane za prodaja ulaznica možete dobiti putem telefona: 066/592-00-00. Ulaznice za koncert Sergeja Ćetkovića mogu se kupitii i u kafiću Bulevar, u Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 3995

Povezano dešavanje

Povezane teme

koncert

hotel galleria

sergej ćetković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.