Komentara: 8
Pregleda: 5308

Kolo srpskih sestara uskoro dobija licencu

13.02.2016. u 15:55h
Izvor: Subotica.com
Kolo srpskih sestara u Subotici planira projekat brige o staračkim i samačkim seoskim domaćinstvima, a danas im je stigla i lepa vest – da će uskoro dobili licencu za pružanje usluga socijalne zaštite.
Kolo srpskih sestara uskoro dobija licencu

Po rečima ministra Aleksandra Vulina, ustanove poput Kola srpskih sestara su značajan partner ministarstvu.

- Subotičko Kolo srpskih sestara se fokusiralo na pomoć staračkim domaćinstvima, kojih je zaista puno, a oni su često i zaboravljeni i zanemareni. Znamo da je prirodno okruženje najbolje za sve ljude u godinama, a na ovaj način oni će biti u svojim domovima i imati svu potrebnu pomoć – istakao je Aleksandar Vulin i zahvalio se članicama Kola na plemenitosti. - Kolo je konkurisalo i uskoro će dobiti odgovarajuću licencu za rad.

Prema projektu, za koji su konkurisale na konkursu lokalne samouprave, članice Kola srpskih sestara će pomagati meštanima Starog i Novog Žednika i Tavankuta.

Kolo srpskih sestara uskoro dobija licencu

- Obilazićemo staračka i samačka domaćinstva i pružati im svaki vid pomoći u kući, jer su to ljudi kojima niko danima ne zakuca na vrata. To ćemo raditi volonterski a ukoliko dobijemo sredstva od našeg grada moći ćemo i da zaposlimo nekoga - objašnjava Mirjana Salatić, potpredsednica Kola srpskih sestara. - Kada dobijemo licencu, moći ćemo da pružimo i medicinsku pomoć i kućnu negu i angažujemo i medicinske sestre i negovateljice.

Izvor: Subotica.com
Kolo srpskih sestara uskoro dobija licencu Kolo srpskih sestara uskoro dobija licencu Kolo srpskih sestara uskoro dobija licencu Kolo srpskih sestara uskoro dobija licencu Kolo srpskih sestara uskoro dobija licencu Kolo srpskih sestara uskoro dobija licencu Kolo srpskih sestara uskoro dobija licencu Kolo srpskih sestara uskoro dobija licencu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 8
Pregleda: 5308
Povezane teme

Kolo srpskih sestara Subotica

aleksandar vulin

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.