Komentara: 2
Pregleda: 4082

Klizački klub "Spartak" najbolji na takmičenju u Novom Sadu

22.12.2012. u 16:20h
U ledenoj dvorani Hale "Spens" u Novom Sadu je u petak 21.12.2012. održano tradicionalno takmičenje u umetničkom klizanju "Novi sad na ledu 2012". Ekspedicija Klizačkog kluba "Spartak" (5 takmičarki i 1 takmičar ) vratila sa pregršt osvojenih medalja.
Klizački klub "Spartak" najbolji na takmičenju u Novom Sadu

U kategoriji "kadeti B" dečaci, 1. mesto je osvojio Stefan Rogić.

U kategoriji "kadetkinje B" takmičarke KK "Spartak" su dominirale. Leona Rogić je pokazala da ima ozbiljan potencijal u umetničkom klizanju i ubedljivo zauzela prvo mesto i "zlatnu klizaljku". Drugo mesto je zauzela Isidora Kulić, treće Mila Škorić, četvrto Teodora Der i šesto mesto Anita Kovač.

Sve takmičarke su pokazale, da su bez obzira na mali broj treninga koji su imali zbog povreda, kasnog formiranja ledene ploče, napredovale u odnosu na prošlu sezonu i da će vremenom koje je pred njima još više popraviti formu i kvalitet svog klizanja.

Ekipa koja je učestvovala na ovom takmičenju čine Anita Kovač, Teodora Der, Stefan Rogić, Isidora Kulić, Mila Škorić, Leona Rogić i trener Ines Bem.

Klizački klub "Spartak" najbolji na takmičenju u Novom Sadu

Učešće na ovom takmičenju je sufinansirano iz dela sredstava dodeljenih iz budžeta Grada Subotice, čime je klub završio nastupe u ovoj godini i zahvaljuje se Gradu i medijima na pruženoj podršci.

Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 4082
Povezane teme

klizanje

klizački klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.