Komentara: 0
Pregleda: 3690

KIDS fest od četvrtka do nedelje

19.10.2011. u 01:50h
Izvor: RTV Yueco
KIDS fest od četvrtka do nedelje

Dečiji filmski festival KIDS FEST u Subotici biće održan od četvrtka 20. do nedelje 23. oktobra 2011. godine u bioskopu EuroCinema - amfiteatru Otvorenog univerziteta i ART bioskopu "Aleksandar Lifka".

Među ostvarenjima na 7. KIDS FESTU naći će se animirani film iz Estonije, „Lote i mesečev kamen“, nastavak avantura devojčice Lote koju posetioci KIDS FESTA već poznaju. Tu je još jedan poznati drugar –Tvigson, grančica koja govori, u norveškom igranom hit filmu „Zaljubljeni Tvigson“. Iz Francuske stiže animirani film „Mačka u Parizu“, uzbudljiva avantura sa misterijom.

U EuroCinemi biće prikazani filmovi "RIO" u četvrtak, "Okeani" u petak, "Lote i tajne mesečevog kamena" u subotu i ostvarenje "Brendan i knjiga tajni u nedelju". Sve projekcije prikazivaće se u 18:00 časova, a cena karte je 150,00 dinara.

Što se tiče bioskopa "Aleksandar Lifka", u četvrtak od 16 i 18 časova biće prikazano ostvarenje "Mačka u Parizu", u petak od 18 časova film "Vuk", u subotu od 16 i 18 časova film "Zaljubljeni Tvigson", a u nedelju u istim terminima ostvarenje "Sunčani Beri i disko gliste".

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3690
Povezane teme

Otvoreni univerzitet Subotica

Art Bioskop Lifka

bioskop Lifka Subotica

bioskop Eurocinema

kids fest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.