Komentara: 1
Pregleda: 2041

Karate klub "Enpi" pobednik Prvenstva Srbije u katama i borbama

18.05.2015. u 12:59h
Izvor: Subotica.com
U Beogradu je proteklog vikenda održano Prvenstvo Srbije u katama i borbama za sve uzraste. KK "Enpi" je nastupio u punom sastavu i imao predstavnike u svim uzrasnim kategorijama. U generalnom plasmanu klub iz Subotice je osvojio 1. mesto sa 27 osvojenih medalja, od čega je 13 zlatnih, 6 srebrnih i 8 bronzanih.
Karate klub "Enpi" pobednik Prvenstva Srbije u katama i borbama

U konkurenciji 75 klubova i 1056 takmičara Karate klub "Enpi" iz Subotice osvojio je ekipno prvo mesto u generalnom plasmanu. Drugo mesto osvojio je KK "Mladost" iz Odžaka, a treće beogradski "Olimp".

Osvajači medalja, u seniorskoj kategoriji ovime su izborili pravo za učešće na prvenstvu sveta, koje će se od 9. do 11. oktobra održati u Subotici. Nosioci zlatne, srebrne i bronzane medalje u mlađim kategorijama, od poletaraca do juniora, stekli su pravo učešća na Svetskom kupu, koji se, takođe, održava u Subotici od 9. do 11. oktobra.

Osvajači medalja iz redova KK "Enpi" na Prvenstvu Srbije su:

ZLATO

KATE: Pokornić Ognjen, Holović Helga, Aleksandra Petrović, kata tim Petlići 2008 i mlađi (Grbović Vukan, Ranitović Vuk, Vučetić Vojislav)

BORBE: Ćeran Stefan,  Filip Francišković, Anđelović Dimitrije, Barašević Ines, Šujić Una, Grbić Vladan (mlađi seniori +85), Milan Poledica (seniori apsolutna), borbe ekipno - Pioniri 2005, 2004 (Dakić Marko, Francišković Filip, Belina Nemanja), Kadetkinje 2001, 2000 (Šujić Una, Grbić Sanja, Račmanj Aleksandra) 

SREBRO

KATE: Janjić Andrej

BORBE: Stojanović Bjanka, Grbić Vladan (seniori aposlutna), juniori ekipno (Otašević Dejan, Rabti Kemal, Grbić Vladan), pionirke ekipno ( Barašević Ines, Stojanović Bjanka, Račmanj Aleksandra), poletarci ekipno (Ćeran Stefan, Milanković Miloš, Pokornić Ognjen)

BRONZA

KATE: poletarci ekipno (Ćeran Stefan, Milanković Miloš, Pokornić Ognjen)
BORBE: Pokornić Ognjen, Žikić Srđan, Dakić Marko, Grbić Sanja, Otašević Dejan (mlađi seniori – 85 kg), Grbić Vladan (seniori + 85 kg), seniori ekipno (Poledica Milan, Otašević Dejan, Rabti Kemal, Grbić Vladan),

Sa ovim takmičenjem završena je zvanična takmičarska sezona. Sledećeg vikenda KK "Enpi" nastupiće na prijateljskim turnirima u Dimitrovgradu i Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2041
Povezane teme

karate klub enpi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.