Komentara: 24
Pregleda: 9126

Kad su nule u banci dobra stvar

01.04.2015. u 11:02h
Izvor: Subotica.com
Societe Generale banka je pokrenula specijalnu akciju namenjenu svim građanima koji zaradu prenesu na račun u ovoj banci. Svima koji to učine do 31. maja, na raspolaganju su različite pogodnosti u okviru bančinog PAKETA DOBRODOŠLICE.
Kad su nule u banci dobra stvar

Ukoliko u pomenutom periodu svoja primanja prenesu na račun u Societe Generale banci, građanima je na raspolaganju gotovinski kredit do 30.000 dinara bez kamate i bez troškova odobravanja, sa rokom otplate do 6 meseci. Sa 0 odsto kamate, klijent koji uzme kredit od 30 hiljada dinara, vratiće – 30 hiljada dinara.

Paket računa koji izaberu, koristiće besplatno  tokom dva meseca, a nakon toga će i dalje imati mogućnost da  ga koriste besplatno ili po umanjenoj ceni, ukoliko  umesto gotovinom svakodnevne kupovine obavljaju debitnom karticom.  

Ukoliko se odluče da, pored tekućeg, otvore i štedni račun, imaju mogućnost da polože do 4 hiljade evra na 4 meseca, uz nominalnu kamatnu stopu od 4 odsto godišnje.

Kad su nule u banci dobra stvar

Imajući u vidu da su kreditne kartice proizvod koji građani rado koriste, banka je omogućila svim klijentima, i novim i postojećim, da ih koriste bez troškova održavanja tokom pola godine bilo da se opredele za Masteratu, kreditnu karticu koja im daje mogućnost da plaćaju na jednake rate bez kamate, a kod partnera banke i bez ikakve provizije ili VISA Gold. VISA Gold je prestižna kartica koja svojim korisnicima obezbeđuje brojne popuste, mogućnost plaćanja na odloženo čak i bez kamate, kao i zdravstveno putno osiguranje za korisnika i njegovu porodicu, što je odličan način da klijenti koji često putuju uštede vreme i novac koji bi potrošili na kupovinu polisa.

Najzad, ukoliko po preporuci nekog od svojih zadovoljnih neko od njima bliskih osoba otvori račun u Sosijete ženeral banci, lepa iznenađenja će sačekati i starog i novog, preporučenog klijenta.

Ekspoziture Societe Generale banke u Subotici nalaze se na adresama Trg slobode br. 1 i Korzo br. 12,  a sve informacije možete da dobijete i telefonom na: 024/415-0319 i 024/672-130.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 nedelje
Komentara: 24
Pregleda: 9126
Povezane teme

societe generale

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.